TVgids - njam!
Andere zender »
03:05 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
03:30 | Streetfood |
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
04:10 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Jeroen bereidt een heerlijke crème brûlée, terwijl Andy experimenteert met cocktails.
«
»
04:40 | Puur Oosters |
Quyên maakt deze keer een gerecht dat in alle Aziatische landen geserveerd wordt en dat bij ons wel eens verkeerdelijk 'bami goreng' genoemd wordt: gebakken noedels met rundvlees en verse groentjes.
«
»
04:45 | Sarah's Sweet Table |
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
05:05 | Nuances |
Thierry Theys weet te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie.
«
»
05:15 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
05:40 | Hidden Gems |
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
06:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Christer Elfving maakt een vegetarisch gerecht: pittige pasta met courgette, wodka en tomaat.
«
»
08:30 | Sarah's Sweet Table |
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
09:00 | Het Weekmenu |
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
09:50 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
10:20 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
10:50 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
11:25 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt heerlijke recepten op zijn barbecue. Dit keer maakt hij naanbrood met yoghurt, komkommer en appel, kalfsbil met citroen, pasta en parmaham en zelfgemaakte hamburgertjes.
«
»
11:50 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Jelle Beeckman een lekker stukje varkensvlees op het bord. Belgisch vlees met Belgische appels én Belgische aardappelen.
«
»
12:20 | Sarah's Sweet Table |
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
12:50 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
13:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi's mediterrane reis eindigt in het land waar hij opgroeide: Israël. In Tel Aviv verkent hij Israëls meest verse producten, proeft hij zeevruchten met een twist en kookt hij samen met gevorderde chef-koks.
«
»
14:05 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
14:35 | De Dagschotel |
Chef Peppe Giacomazza zorgt voor een flinke dosis Italiaans temperament. Hij bereidt een Italiaanse versie van de beroemde cordon bleu. Ernaast serveert hij lekkere patatjes uit de oven.
«
»
14:45 | De Eregast |
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
15:40 | Peppe's Toscane |
Stefano behoort tot de achtste generatie van de Falorni slagerij, waar de beste salami vandaan komt.
«
»
16:05 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt pasta met mosselen en spinazie en Steffi maakt quinotto met tomatensaus.
«
»
16:25 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
16:55 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met vischef Bart Desmidt. Deze keer is de leng, een superlekkere kabeljauwachtige vis, de ster van de keuken. Die krijgt op het bord het smakelijke gezelschap van gebakken kervelwortel en een zelfgemaakte kerveltapenade.
«
»
18:05 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
18:30 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
19:15 | Feest van Eigen Bodem |
Bart Desmidt zet voor de feestdagen drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje. Hij kiest voor potjesvlees met mayonaise van waterkers en knolselder, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en appel en echte boerenpaté met witloof en broodkruim.
«
»
19:45 | De Dagschotel |
Chef Jan Tournier bereidt een heerlijk bijgerecht: een slaatje met avocadopuree en geitenkaas.
«
»
19:55 | Streetfood |
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
21:15 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
21:45 | Guillaume's Paris |
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
22:15 | Panklaar |
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een lekkere Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
22:35 | It's Aperotime Somewhere in the World |
Bartender Hannah van Ongevalle gaat naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, één van haar favorieten. Stirred, not shaken. Daarna serveert ze een eigen creatie: de Pineapple Bowler, een ode aan Londen en haar bolhoed.
«
»
22:40 | Soep! |
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kokkerelt met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw 'à la Dugléré', een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef. En het blijkt niet alleen een beroemde bereiding te zijn, maar ook een hele lekkere.
«
»
23:35 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
00:30 | Sarah's Sweet Table |
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
00:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
01:25 | De Wereldkeuken |
Chef Mounir Toub legt zich toe op de bereiding van een lekkere kruidige Harira en Kip Bastilla. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert Mounir een duizend-en-één-gatenpannenkoek met Tahini-chocoladeijs uit zijn mouw.
«
»