TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Family Guy
Als Peter bij de rodeo wil, wacht hem een verrassing. Megs correspondentievriend ontsnapt uit de gevangenis, en nu moet zij zitten voor medeplichtigheid. Meg ontwikkelt zich tot een geharde crimineel.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Last Man Standing
Mike adviseert Mandy om geld opzij te leggen, omdat ze moeite heeft met het betalen van de belasting over haar online kledingwinkel. Ze besluit om het anders aan te pakken.
«
»
06:30 Last Man Standing
Mike bevindt zich in een moeilijke positie tussen Kristin en Ryan wanneer blijkt dat de kleine Boyd niet werd ingeënt tegen de waterpokken.
«
»
06:50 Last Man Standing
Sinds Kyle een motorongeluk heeft gehad, is Mandy geen seconde meer gerust wanneer hij de baan op gaat.
«
»
07:10 Last Man Standing
Wanneer Mike zich realiseert dat Vanessa zijn favoriete gloeilampen heeft weggegeven, zet hij samen met Chuck alles op alles om deze terug op te sporen.
«
»
07:35 Last Man Standing
Mike wil een restaurant openen en vraagt aan Kristin om mee in de zaak te stappen. Mandy heeft veren nodig voor een hoed die ze maakt en ze trekt daarvoor samen met Eve op fazantenjacht.
«
»
07:55 American Pickers
Terwijl Mike deal na deal sluit, komt Frank nergens met een nuchtere verzamelaar uit Wisconsin die weigert zijn prijzen te laten zakken.
«
»
08:40 American Pickers
Mike doet een hoog bod op een zeer zeldzame uitvinding van Edison en Frank raakt in een Oktoberfest-bui door een grote hoeveelheid memorabilia die met bier te maken hebben.
«
»
09:25 American Pickers
De mannen bekijken een collectie waar je de rillingen van krijgt bij een voormalige benzinepomp die is omgebouwd tot een excentrisch huis.
«
»
10:15 American Pickers
In Arkansas kiezen Frank en Danielle een voormalige handelspost die vol zit met geweldige Americana.
«
»
11:05 American Pickers
De mannen belanden in Studebaker-hemel en bezoeken een ontwerper met de zeldzaamste verzameling in het Midwesten.
«
»
11:55 American Pickers
Mike rijdt langs Route 66 in een oude cabrio om die terug te brengen naar de weduwe van de vorige eigenaar. Maar de klassieker uit de jaren 30 overleeft de reis van 950 kilometer wellicht niet.
«
»
12:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
12:50 Millionaire Matchmaker
Patti's eerste cliënt is Rozonda 'Chilli' Thomas, lid van de voormalige meidengroep TLC. Patti's tweede cliënt deze week is voormalig NFL-speler Jeff Ogden.
«
»
13:40 Millionaire Matchmaker
Jill Zarin, één van Patti's oudste vriendinnen, hoopt dat Patti voor haar dochter Ally een goede partij kan vinden. Patti's tweede klant is Prince Ferdinand Von Anhalt, een man van adel.
«
»
14:30 Millionaire Matchmaker
Mario Lavandeira, beter bekend als celebrityblogger Perez Hilton, verlangt naar een eerlijke, standvastige relatie. Zo ook Sonja Morgan, één van de Real Housewives of New York City.
«
»
15:25 Millionaire Matchmaker
Spencer Pratt zoekt hulp voor zijn zus Stephanie. Kari Whitman is een ex-Playmate die nu binnenhuisarchitect is. Deze beeldschone vrouw is nog steeds single omdat ze haar exen niet kan loslaten.
«
»
16:20 Millionaire Matchmaker
Marysol Patton van 'The Real Housewives of Miami' vraagt Patti om hulp bij het vinden van de ware. MMA-vechter Luke Rockhold houdt erg van vrouwen. Kan Patti hem helpen vechten voor de liefde?
«
»
17:10 CSI: NY
Wanneer het lichaam van een jonge fotografe in Central Park wordt teruggevonden, start voor het team een zoektocht in de donkere subcultuur van het vampirisme.
«
»
18:05 CSI: Miami
De jonge Brenda wordt ontvoerd. In een wanhoopspoging wil ze nog naar haar man bellen, maar ze draait een verkeerd nummer en komt bij een onbekende vrouw terecht. Calleigh zet Dan Cooper op de zaak.
«
»
19:05 CSI: Miami
Er wordt een dubbele moord gepleegd op een cruiseschip dat in Miami ligt aangemeerd. Het team ontdekt al snel dat er een grote som geld is gestolen uit de privéhut van een van de slachtoffers.
«
»
20:00 Cracked
Het onderzoek van de lijkschouwer naar het incident met de schoolbus waarbij Aidan de dader Dominik Laszlo doodschoot, nadert, ondanks het feit dat Aidan eerder werd vrijgesproken.
«
»
20:55 The Unit
Bob en zijn vertaler storten met hun helikopter neer in Siberië. Ze overleven de crash, maar ze zijn honderden kilometers verwijderd van de beschaafde wereld.
«
»
21:55 The Unit
Jonas wordt op pad gestuurd om een Latijns-Amerikaans staatsman uit de weg te ruimen omdat die de Amerikaanse olievoorraad in gevaar kan brengen.
«
»
22:50 The First Lady
«
»
23:45 NCIS: New Orleans
Een zaak wordt persoonlijk voor Pride wanneer het lichaam van een onderofficier wordt geïdentificeerd als een voormalig bendelid waar hij zich nog zelf heeft over ontfermd.
«
»
00:30 In The Dark
Murphy schakelt een onwetende Felix in om Tysons vriendin Kira op te sporen. Murphy en Felix hebben hun eerste openhartige gesprek onder de tribune en Dean doet zijn best om er voor Chloe te zijn.
«
»
01:15 In The Dark
Jess laat Murphy met tegenzin alleen met Max op een dagje uit gaan. Murphy heeft een flashback met herinneringen aan Tyson. Het is puppy-afstudeerdag bij Guiding Hope.
«
»
01:55 BoJack Horseman
Mr Peanutbutter verrast Diane met een verjaardagsfeestje, maar dat leidt tot spanningen in hun relatie. Prinses Carolyn en Vincent voeren een serieus gesprek. Wanda vertelt een mop aan BoJack.
«
»
02:20 BoJack Horseman
Todd probeert een kip te behoeden voor het slachthuis, terwijl BoJack en Kelsey de tijd krijgen om close te worden.
«
»
02:45 BoJack Horseman
Prinses Carolyn ruikt een kans als de agent van Mr Peanutbutter overlijdt. BoJack flipt als hij het L-woord hardop tegen Wanda zegt.
«
»
03:10 BoJack Horseman
Diane houdt zich tijdens een tournee voor BoJacks boek niet aan het draaiboek en brengt de nieuwe show van Mr Peanutbutter in gevaar. Todd raakt betrokken bij internationale ontwikkelingen.
«
»
03:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes over vakanties.
«
»
04:20 Family Guy
Als Stewie en Chris in het bos verdwalen, raadpleegt Lois een helderziende. Haar voorspellingen komen uit, en Lois raakt in haar ban. Intussen gelooft Peter dat hij ook helderziende is.
«
»
04:40 Family Guy
Stewie wil meedoen aan zijn favoriete programma Jolly Farm, maar algauw komt hij erachter dat er alleen maar kleine meisjes deelnemen. Hij verkleedt zich á la Tootsie. Meg datet een gewone jongen.
«
»
05:00 Family Guy
Als Peter Richard Dreyfuss filmt bij Stewies kleuterschoolmusical, ziet hij Richard aan voor een beroemde paparazzo. Een nieuwe look trekt de aandacht van Angela, die hem seksueel lastigvalt.
«
»
05:25 Family Guy
De zenderbazen zijn dolenthousiast over Brians script, maar ze staan wel op een paar 'kleine' wijzigingen. Chris en Meg verwonden Stewie maar ze proberen het letsel met hulp van Peter te verdoezelen.
«
»
05:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers