TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 Misdaaddokters
Na de wetsdokters maken we kennis met de gerechtspsychiaters. Zij lezen de geest van moorddadige psychopaten als András Pándy of Ronald Janssen. Hoe doen ze dat?
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Great Barrier Reef
Het Groot Barrièrerif is 's werelds grootste levende structuur. Maak kennis met de diverse wezens die langs dit 2.300 km lange traject van koraal leven.
«
»
21:15 Cold War
Polen tijdens de Koude Oorlog. In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula.
«
»
22:40 Agatha Christie: The Queen of Crime
Agatha Christie werd wereldberoemd om haar misdaadromans met Hercule Poirot en Miss Marple in de hoofdrollen. Wie was deze schrijfster en hoe heeft de tijd waarin ze leefde haar beïnvloed?
«
»
23:35 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers