TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Een plek onder de zon - Ver weg of dichtbij
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 The Real Housewives of Dallas
Realityreeks.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Mystery Diagnosis
In 'Mystery Diagnosis' zoeken mensen medisch advies omdat ze problemen ondervinden om de oorzaak van hun gezondheidsproblemen te achterhalen.
«
»
11:45 My Kitchen Rules New Zealand
Reality-show.
«
»
12:40 The Real Housewives of Dallas
Realityreeks.
«
»
13:40 House Rules
Realityreeks.
«
»
15:10 Blind Getrouwd - Australia
Tijdens het laatste diner liepen de emoties hoog op. De stellen moeten in de zesde ceremonie opnieuw beslissen of ze nog samen willen blijven. Twee koppels houden het voor gezien.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Werner is opgelucht wanneer hij hoort dat Eva het verzoek van Robert aanvaard heeft. Hij adviseert zijn zoon om tijd te maken voor zijn gezin. Steffen heeft een cadeautje voor Franzi.
«
»
17:40 Neighbours
Harlow en David plannen een bezoek aan Robert in de gevangenis. Harlow wil dat Paul met hen meegaat om zijn zoon te bedanken voor de nierdonatie, maar hij weigert.
«
»
18:10 Ik vertrek
Hans en Karin vertrokken naar Bonaire om daar de allereerste mini adventure golfbaan te bouwen. Net wanneer hun huis eindelijk af is, krijgen ze slecht nieuws van de autoriteiten.
«
»
19:15 De Pfaffs
Jean-Marie wil goed voorbereid verschijnen aan de start van zijn 'München-Brasschaat benefiet fietstocht'. Daarom heeft zijn wielerploeg vandaag een lange rit richting de Ardennen uitgestippeld.
«
»
20:00 World Matchplay Darts
De World Matchplay 2021 wordt de 28e editie van de World Matchplay. Het toernooi wordt georganiseerd door de PDC en wordt gehouden van 17 tot en met 25 juli 2021 in de Winter Gardens, Blackpool.
«
»
23:25 Ik vertrek
Hans en Karin vertrokken naar Bonaire om daar de allereerste mini adventure golfbaan te bouwen. Net wanneer hun huis eindelijk af is, krijgen ze slecht nieuws van de autoriteiten.
«
»
00:30 Embarrassing Bodies Down Under
De dokters behandelen enkele medische problemen op Bondi Beach, waar een vrouw zich zorgen maakt over haar asymmetrische borsten.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers