TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:40 Hello Goodbye (NL)
Joris spreekt op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.
«
»
08:20 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
09:00 Dr. Phil
Alisha vertelt dat haar gezin wordt geterroriseerd door haar 10-jarige zoontje, Kevin. Het jongetje is zo agressief dat ze alle messen en aanstekers in huis moet verbergen.
«
»
09:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:40 Property Brothers
David, Isabella en hun kinderen staan te popelen om te verhuizen na drie jaar bij familie te hebben gewoond.
«
»
11:30 Saving Hope
Hope Zion verwelkomt een nieuwe gynaecologe: dr. Sydney Katz. Zij brengt Maggie van haar stuk.
«
»
12:20 Rizolli & Isles
Door de moord op een beruchte dief raken Jane en Maura betrokken bij de wereld van vervalsing.
«
»
13:10 Castle
Alexis werkt voor een schoolproject aan een familiestamboom, maar de hele tak van Castles vader ontbreekt.
«
»
14:00 Picture This
Mandy Gilbert is een verlegen buitenbeentje. Toch weet ze de aandacht te trekken van Drew Patterson, de populairste jongen van de school. Hij vraagt haar mee uit naar het schoolbal.
«
»
15:35 Property Brothers
Glenda & Dave zoeken naar een moderne woning in de stad.
«
»
16:20 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
17:10 Dr. Phil
Pastoor Ronald Williams en zijn vrouw stichtten in 1971 Hephzibah House, een Christelijke kostschool voor meisjes. Kalie, Susan en Gabby beweren nu dat zij gedurende hun verblijf daar zijn misbruikt.
«
»
17:55 Grey's Anatomy
Een oude bekende keert terug naar het Grey Sloan Memorial Hospital. Catherine voert de druk op, waardoor Bailey snel een beslissing moet nemen over Alex.
«
»
18:45 Saving Hope
Dawn legt Alex strikte regels op voor haar herstel. Maggie bevindt zich na haar miskraam op een emotionele rollercoaster.
«
»
19:40 Rizolli & Isles
Wanneer één van de labomedewerkers vermoord wordt teruggevonden, wordt alles op alles gezet om de dader te vinden. Alle ogen zijn al snel gericht op Maura...
«
»
20:30 Love and Sunshine
Ally vangt hond Sunshine op, die door het leger werd ingezet. Maar dan komt Sunshines vroegere baasje, een militair genaamd Jake, plotseling opdagen. Hij wil de hond terug.
«
»
22:05 Castle
In een park wordt een halfnaakte vrouw met handboeien opgehangen en met karamel overgoten. De handboeien zijn op maat gemaakt.
«
»
23:00 Rizolli & Isles
Wanneer één van de labomedewerkers vermoord wordt teruggevonden, wordt alles op alles gezet om de dader te vinden. Alle ogen zijn al snel gericht op Maura...
«
»
23:45 Property Brothers
Glenda & Dave zoeken naar een moderne woning in de stad.
«
»
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers