TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Steffen kan niet geloven dat Christoph de politie op hem afgestuurd heeft. Hij voelt zich ook door Paul verraden. Enkel Franzi gelooft in zijn onschuld.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Bad Teacher
Nadat ze door haar rijke verloofde in de steek werd gelaten, neemt de vuilgebekte Elizabeth Halsey noodgedwongen haar oude baan als lerares weer op.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Howard herinnert zich een pact dat hij ooit met Leonard heeft gesloten. Die heeft hem immers ooit beloofd een knap meisje voor hem te zullen zoeken wanneer hij zelf een knappe vriendin had.
«
»
16:40 Married... with Children
Al vindt een boek terug dat hij als kind ontleende in de bibliotheek, maar dat hij nooit heeft teruggebracht. Iedereen wil dat hij alsnog zijn plicht doet, maar dat ziet Al niet zitten.
«
»
17:05 Married... with Children
Terwijl Peggy in het shoppingcentrum geld probeert af te troggelen van Al, denkt ze dat ze Elvis ziet rondlopen. Ze zoekt overal, maar kan hem nergens vinden.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Leonard is stikjaloers wanneer hij ontdekt dat een van Penny's ex-vriendjes uit Omaha op bezoek komt en bij haar op de zetel blijft slapen. Het komt tot een fikse ruzie.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Terwijl Leonard, Howard en Rajesh gaan kamperen om in optimale omstandigheden te kunnen genieten van een meteorenstorm, blijft Sheldon alleen thuis achter.
«
»
18:35 The Simpsons
De Simpsons vertellen opnieuw drie bloedstollende verhalen. In 'The Diving Bell and the Butterball' wordt Homer gebeten door een uiterst giftige spin, waardoor hij zich niet meer kan bewegen.
«
»
19:05 The Simpsons
Homer krijgt op het werk een assistente toegewezen: Roz. Aanvankelijk is hij in de wolken met haar, tot ze aan Mr. Burns verklapt dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest.
«
»
19:35 Las Vegas
Een suïcidale hotelgast maakt bekend dat hij zijn leven wil beëindigen. Danny en Ed moeten hem zien te vinden voordat het te laat is.
«
»
20:30 Transformers: Revenge of the Fallen
Net wanneer Sam Witwicky aan zijn eerste jaar op de universiteit wil beginnen, valt een wraaklustige Decepticon Shanghai binnen. Sam beseft al snel dat de Decepticons op zoek zijn naar een code.
«
»
23:20 Summer Shark Attack
Een gezin gaat op vakantie naar het Ozark-gebergte om er een jaarlijks vuurwerkfestival bij te wonen. Een groep gevaarlijke stierhaaien maakt echter een einde aan de feestvreugde.
«
»
01:10 Las Vegas
Een suïcidale hotelgast maakt bekend dat hij zijn leven wil beëindigen. Danny en Ed moeten hem zien te vinden voordat het te laat is.
«
»
02:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers