TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de volle, vette smaak van paling met een kommetje helder appelsap!
«
»
08:10 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
08:50 The Biggest Loser USA
Acht duo's arriveren op de ranch om de grootste verleidingen en uitdagingen ooit het hoofd te bieden.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Komen eten
De 49-jarige Peter werkt als wellness-, sport- en businesscoach en heeft een bijzonder levensverhaal. Binnenkort wordt hij 50 en op dat moment zal hij ook 20 jaar seropositief zijn.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Master of Chocolate
In Master of chocolate toont Dominique Persoone dat koken met chocolade een culinair festijn is voor groot en klein. Vandaag: Florentines
«
»
15:50 Peppe's Sicilië
In het beschermde gebied Torre Salsa in Siculiana is bijna al het groen éétbaar. Peppe's goede vriend en naamgenoot Peppe zoekt en vindt er wilde asperges, waar onze chef graag mee aan de slag gaat.
«
»
16:15 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
16:35 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
17:05 Huizenjagers
Petra, Sven en hun kinderen Eva en Sam zoeken een rustig gelegen fermette of bungalow. Het belangrijkste voor het gezin is dat er een slaapkamer mét badkamer op het gelijkvloers is.
«
»
18:05 De Containercup
Tennisster Kirsten Flipkens neemt het op tegen wielrenner Oliver Naesen.
«
»
18:45 Komen eten
Myriam werkte 14 jaar lang bij een touroperator in een leidinggevende functie, maar nu neemt ze even pauze.
«
»
19:35 Huizenjagers
Jana en Jens zijn al twee jaar op zoek naar hun droomhuis voor 400.000 euro. Het moet een karaktervol en lichtrijk huis zijn met een tuin en garage.
«
»
20:30 NCIS
NCIS onderzoekt de moord op een marineofficier die werd gedood terwijl hij een vrijgelaten gevangene naar huis bracht. Gibbs helpt Palmer met een persoonlijk trauma.
«
»
21:25 NCIS
Wanneer Sloanes naam in Afghanistan wordt ontdekt bij een verlaten bus met een dode chauffeur, vergezelt Gibbs haar op reis om een groep meisjes te vinden die uit de bus zijn ontvoerd.
«
»
22:20 Mauve.
Het seizoen loopt stilaan op zijn einde, al moeten natuurlijk nog die levensbelangrijke Play Offs afgewerkt worden. Kompany en co focussen zich op het behalen van een ticket voor de Europa League.
«
»
23:05 De Containercup
Tennisster Kirsten Flipkens neemt het op tegen wielrenner Oliver Naesen.
«
»
23:50 Huizenjagers
Jana en Jens zijn al twee jaar op zoek naar hun droomhuis voor 400.000 euro. Het moet een karaktervol en lichtrijk huis zijn met een tuin en garage.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers