TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
De Galliër Vercinix wordt door de Romeinen ingerekend en als een trofee meegenomen door Julius Caesar.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle wordt gekweld door akelige dromen over enkele gebeurtenissen in haar leven. Ze kan de slechte herinneringen aan haar dochter Hope en haar verraad tegenover Xena niet langer verwerken.
«
»
13:10 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.
«
»
15:25 My Wife and Kids
Jay vindt dat het tijd wordt dat Michael zich laat steriliseren, zodat ze voortaan zich zonder zorgen kunnen amuseren met elkaar.
«
»
16:00 Anger Management
Charlie wil daten met een voormalig patiënt van hem, nadat de vijf verplichte wachtjaren er op zitten. Hij is echter niet de enige therapeut met dat idee.
«
»
16:30 Stargate SG-1
O'Neill en het SG-1 team reizen door de Stargate naar Argos. De bewoners blijken een vreemde ziekte te hebben waardoor ze heel snel verouderen. Na verloop van tijd blijkt O'Neill besmet te zijn.
«
»
17:30 The A-Team
Kyle Ludwig is een uitstekend chauffeur. Met het geld dat zijn neef en onderwereldfiguur op tafel legt, kan hij zijn energie en tijd stoppen in zijn grote passie: Formule 1-races.
«
»
18:30 Fresh off the Boat
Jessica maakt zich zorgen over de toekomst van Evan. Eddie heeft zijn 'held' gevonden om over te schrijven voor zijn schoolopdracht: Allen Iverson.
«
»
19:00 Anger Management
Charlies vader heeft een slechte invloed op zijn vrienden. Lacey helpt Patrick met de pestkop van school.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Agent Andy Lawson zet de achtervolging in en agent Kev Salter doet 's ochtends vroeg een inval bij een vermoedelijke drugsdealer.
«
»
20:30 Traffic
Robert Wakefield wordt aangesteld als hoofd van het nationale drugsbestrijdingsteam. Hij ontdekt echter dat zijn tienerdochter verslaafd is aan heroïne.
«
»
23:10 Devs
Lily gaat terug aan het werk bij Amaya en brengt Jen en Anya op de hoogte van haar vermoedens. Forest krijgt bezoek van senator Laine, die hem vragen stelt over het Devs-project.
«
»
00:05 Anger Management
Kate is jaloers wanneer Jen voor een paar dagen bij Charlie intrekt.
«
»
00:35 Anger Management
Charlie besluit om Ed een hormonen pil te geven om hem te helpen om zijn woede te beheersen.
«
»
01:05 The A-Team
Kyle Ludwig is een uitstekend chauffeur. Met het geld dat zijn neef en onderwereldfiguur op tafel legt, kan hij zijn energie en tijd stoppen in zijn grote passie: Formule 1-races.
«
»
02:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers