TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Criminal Minds
Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Grey's Anatomy
Enkele weken na haar bijna-doodervaring gaat Izzie weer aan de slag in het ziekenhuis. Iedereen is nerveus sinds Webbers aankondiging dat er ontslagen zullen vallen.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 MasterChef UK
De twaalf nog resterende kandidaten worden opgesplitst in twee groepen. Ze krijgen de opdracht in een professionele keuken een volledige lunch te verzorgen.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Biggest Loser USA
Acht duo's arriveren op de ranch om de grootste verleidingen en uitdagingen ooit het hoofd te bieden.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Million Dollar Listing: New York
Fredrik heeft een strategie bedacht voor zijn nieuw gebouw, maar om die uit te voeren heeft hij zijn paspoort nodig. Ryan sluit nieuwe vriendschappen.
«
»
13:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Younger
Liza moet zowel privé als op professioneel vlak verschillende obstakels zien te overbruggen wanneer de nieuwe Empirical-investeerder haar opzadelt met YouTube-sterren.
«
»
14:45 Zo Man Zo Vrouw
Heidi en Peter uit Balen zijn dertien jaar getrouwd en hebben een zoontje. Enkele jaren geleden lieten ze allebei een maagbypassoperatie uitvoeren waardoor ze allebei tientallen kilo's verloren.
«
»
15:30 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:25 MasterChef UK
Ook de tweede groep van zes resterende kandidaten moet een lunch klaarstomen, dit keer in restaurant Sartoria van de Italiaanse chef Francesco Mazzei.
«
»
17:40 The Biggest Loser USA
Deze keer is de verleiding 'eten'. In de eerste uitdaging moeten de deelnemers vertrouwen op hun nieuwe voedingskennis om triviavragen over enkele van hun favoriete gerechten te beantwoorden.
«
»
18:40 Million Dollar Listing: New York
De doorbraak van Fredrik in Parijs verloopt op het eerste gezicht prima, tot er een ambitieuze makelaar roet in het eten gooit. Ryan overweegt een riskante beslissing te nemen op zakelijk vlak.
«
»
19:50 Zo Man Zo Vrouw
Nathalie en Kenneth waren elkaars eerste liefde en dat heeft zo zijn vestimentaire gevolgen. Allebei willen ze opnieuw mooi en stijlvol voor de dag komen. Jani Kazaltzis snelt hen te hulp.
«
»
20:30 Wipeout US
Zeemeerminnen, motiverende sprekers en cosplayers nemen het op tegen de veeleisende Wipeout-hindernisbaan, in de strijd om het prijzengeld van 25.000 dollar.
«
»
21:25 De Bauers: Bestemming onbekend
De enveloppe die deze keer door de bus valt is niet alleen voor Frans en Mariska, maar ook voor zoon Christiaan bedoeld. Met z'n drieën stappen ze in de camper en belanden ze in de Franse Vogezen.
«
»
22:25 Wife Swap Australia
De ene week leven ze volgens de regels van hun gastgezin, de andere week dwingen ze het gezin om hun levensstijl over te nemen.
«
»
23:35 MasterChef UK
Ook de tweede groep van zes resterende kandidaten moet een lunch klaarstomen, dit keer in restaurant Sartoria van de Italiaanse chef Francesco Mazzei.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

1966. Autobouwer Carroll Shelby en racepiloot Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans.

'Ford v Ferrari', film uit 2019 met oa. Matt Damon en Christian Bale, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers