TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Maya!
Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 Hallo K3
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen, besluit ze een solocarrière uit te bouwen.
«
»
07:55 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:00 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:25 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
08:50 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:00 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:10 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Pladijs meunière, dat is de lowbudget versie van tong meunière. Maar dan nog lekkerder.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor, Sami en Vince rukken uit voor een kat met hondsdolheid. Robin toont zijn groot hart tijdens de arrestatie van een drugsdealer. Een daad met grote gevolgen voor hem.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon maakt Stefanie duidelijk dat hij zich kandidaat wil stellen voor het CEO-schap. Véronique is van haar melk door deze onverwachte kandidatuur. Zjef gaat Rudi opzoeken.
«
»
14:25 Wittekerke
Bjorn en Sashli zijn uit de brand gered en voor onderzoek in het ziekenhuis opgenomen. Elke is over haar toeren en ze vreest dat Bjorn met vuur heeft gespeeld.
«
»
15:35 Private Practice
Een verwarde patiënt moet door Violet worden overtuigd van het nut van een operatie. Cooper heeft een lastig gesprek met een van zijn patiënten.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Anneke moet in opdracht van het stadsbestuur een winkelcentrum bouwen. Hiervoor moeten verschillende arbeiderswoningen worden gesloopt. De buurtbewoners hebben een actiecomité opgericht.
«
»
17:50 Border Security USA
Passagiers worden door de douane en agenten gecontroleerd op zaken zoals het bezit van drugs, wapens, valse papieren en andere niet geoorloofde spullen.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
Samen met Lotte probeert Eric de oorzaak van een plotse CO-vergiftiging te achterhalen. Terwijl hij met zijn kleindochter op het speelplein speelt, zakt een grootvader plots in elkaar.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 De Kotmadam
De grote vakantie is bijna gedaan. Jeanne en Jef hebben het huis gerenoveerd en de kotmadam heeft de huurprijs van de studentenkamers navenant aangepast.
«
»
20:35 Safety First
Ingrid helpt niet mee met het bewaken van een bouwwerf: ze heeft een afspraak met haar lief. Dirk denkt dat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Luc houdt zich bezig met nieuw speelgoed: een drone.
«
»
21:05 Waarheid Durven of Doen
Vier BV's komen samen in een riante villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond in petto heeft. Met vandaag: Andy Peelman, Benny Claessens, Marie Verhulst en Leen Dendievel.
«
»
22:10 De Omgekeerde Wereld
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Joke Van de Velde, Joren Houtevels, Ellen Petri en Anne De Baetzelier.
«
»
23:15 Telefacts zomer
Op 23 juli gaan de Olympische Spelen van start in Tokio. Er werd maar liefst 1 miljard gespendeerd aan verregaande veiligheidsmaatregelen. Hoe bereidde Japan zich de voorbije jaren voor?
«
»
00:05 The Bold Type
Sutton is in de war wanneer iemand bij Scarlet haar professionaliteit in vraag stelt. Jane is vastberaden om te bewijzen dat ze geen probleem heeft met een seksrelatie.
«
»
01:05 Private Practice
Een verwarde patiënt moet door Violet worden overtuigd van het nut van een operatie. Cooper heeft een lastig gesprek met een van zijn patiënten.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:30 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:40 Maya!
Willy ontdekt een nieuwe bloem met heel lekkere nectar. Wanneer Maya dit aan de juf en de andere leerlingen verklapt is hij bang dat iedereen van mijn bloem gaat willen proeven.
«
»
05:55 Maya!
Rechter Bijenwas moet ruimte maken voor nieuwe larven en dus moet Willy verhuizen naar de stokroos-korf. Dat willen hij en Maya niet. Lizbee wil juist wel verhuizen, omdat haar vriendin ook gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers