TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
06:15 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
06:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
07:10 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
07:25 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
07:50 De dagschotel
Chiara van Emrik - Snelle Pasta met Zalm.
«
»
08:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»
08:30 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
09:20 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
09:50 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
10:20 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominique maakt tepeltjes in wine gum in zijn atelier te Brugge. Die tepeltjes zijn nodig om de praline genaamd 'moedermelk' af te werken.
«
»
10:40 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Cyriel, de zoon van Piet en sinds dit jaar ook manager van Likoké. Hij leidt de zaal van het restaurant met flair en serveert er de heerlijke lokale wijn van Jérôme.
«
»
11:05 Vlaanderen Kookt
Xavier vindt dat het verloren brood van zijn moeder met appeltjes en speculaas het lekkerste ter wereld is.
«
»
11:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
12:01 De dagschotel
Dominique Persoone - Smeus met garnaal.
«
»
12:10 Urban Barbecue
Mooi weertje dus gaan we barbecueën. Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad in deze aflevering.
«
»
12:40 BBQ vanavond?!
Dip van butternut en salie met krokant brood / Pastasalade met vongole en venkel / Konijn met caponata.
«
»
13:05 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:30 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
13:55 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
14:25 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
15:15 Steffi 's Healthy Pleasures
Een copieuze maaltijd met alcoholische drankjes. En jezelf daar helemaal in verliezen. Het kan gevaarlijk zijn!
«
»
15:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
16:00 De dagschotel
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
16:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert - Chutney / Peppe Giacomazza - Bolognesesaus / Julie Baekelandt - Opgelegde citroenen / Dominique Persoone - Limonade.
«
»
16:40 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Vischef Bart Desmidt zakt vandaag vanuit zijn restaurant met zicht op zee af naar de keuken van Gert Verhulst in De Garde van Gert.
«
»
17:55 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diëtist Michaël Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
18:20 De zomertafel
Dominique Persoone & Lore Moerman maken zomerse gerechten.
«
»
19:00 Apero-Dining
Onze chef zet een uitbundige party-mix op tafel, serveert warme pruimensalsa met kaas in elegante blikjes, gooit Japanse kippenspiesjes op de barbecue en vult citroenen met sabayon van limoncello.
«
»
19:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met een nieuwkomeling bij de Garde: chef Dave de Belder. Op het menu staat een vegetarisch gerecht.
«
»
21:10 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
21:40 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
22:15 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
22:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met één van de jongste leden van zijn Garde, Thierry Theys. Thierry heeft kraakverse langoustines bij en verwerkt ze in een salade van zwarte quinoa.
«
»
23:35 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
00:05 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
00:40 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
01:05 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
01:30 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
02:15 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
02:35 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met een nieuwkomeling bij de Garde: chef Dave de Belder. Op het menu staat een vegetarisch gerecht.
«
»
03:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
03:30 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
04:00 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
04:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
04:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met één van de jongste leden van zijn Garde, Thierry Theys. Thierry heeft kraakverse langoustines bij en verwerkt ze in een salade van zwarte quinoa.
«
»
05:10 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
05:40 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers