Woestijnvis éénmalig in zee met VT4 voor Club Brugge - Dinamo Minsk

woensdag 18 augustus 2010

Donderdag 19 augustus neemt Club Brugge het in het eigen Jan Breydelstadion op tegen het Wit-Russische Dinamo Minsk. Het gaat om de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Europaleague. Als Club over twee wedstrijden Minsk kan verslaan, bereikt het de groepsfase van de Europaleague, en is het zeker van nog eens zes Europese wedstrijden.

VT4 zendt de wedstrijd Brugge - Minsk donderdag live uit en werkt dus samen met het bekende productiehuis Woestijnvis. Bart Raes is sinds 2005 hoofd van de Woestijnvis-voetbalcel en zal voor het eerst op VT4 een voetbalwedstrijd analyseren. Gert Verheyen is zijn studiogast. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Koen Meulenaere. Hij wordt daarin bijgestaan door Wim De Coninck. Wouter Laarmans doet de interviews naast het veld. VT4 kan zo rekenen op een zeer ervaren team dat elke week ook de uitzendingen van de Jupiler Pro League op Belgacom 11 kleurt.


De samenwerking tussen VT4 en Woestijnvis is uniek en eenmalig. De VRT is akkoord met de productie van deze wedstrijd voor VT4 en eventueel ook voor de productie van de terugwedstrijd in Minsk. In ruil krijgt de VRT ruimere toegang tot de gedraaide wedstrijdbeelden voor verslaggeving in 'Het Journaal' en sportprogramma's dan bij andere voetbalwedstrijden.

'Club Brugge - Dinamo Minsk', donderdag 19 augustus vanaf 20.10 uur op VT4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers