TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Extreme Makeover: Home Edition
Het team bouwt een nieuw huis en een opslagruimte voor een gezin dat zich toelegt op het verstrekken van voedsel, onderdak en ondersteuning aan mensen in nood. Meredith Vieira en Michel Symon komen op bezoek met extra verrassingen.
«
»
07:00 De Perfecte Verbouwing
De verliefde Rachel en Olivier willen niets liever dan gaan samenwonen. Maar daarvoor wordt het huis van Olivier en zijn twee kinderen voor in de toekomst te klein. Het betrekken van een bijgebouw dat los achter de woning staat, lijkt de oplossing.
«
»
07:55 De Perfecte Verbouwing
Architecten Maxim en Richèl nemen het tegen elkaar op. Zij komen ieder met een ontwerp voor de bungalow van Danja, Bob en zoontje Sem in Heilig Landstichting. Deze gedateerde bungalow moet worden verbouwd tot een modern gezinshuis met werkkamer.
«
»
08:55 The Block NZ
De teams gaan over de finishlijn op hun do-overs en kijken of ze hun oorspronkelijke scores hebben overtroffen of dat ze bij de jurering de consequenties nog onder ogen moeten zien.
«
»
10:15 Love It or List It
Een echtpaar en hun drie zonen wonen al bijna twintig jaar in hun verouderde huis, dat aan een opknapbeurt toe is. Zij denkt dat Hilary weer voor liefde voor het huis kan zorgen, maar hij denkt dat David de beste oplossing kan brengen.
«
»
11:10 Dr. Phil
Tieners geven toe dat ze verslaafd zijn aan hun digitale apparaten. Ouders van wie de kinderen gewelddadig werden of zelfmoord pleegden vanwege sociale media. Hoe schermtijd de ontwikkeling van de hersenen van een kind ernstig kan beïnvloeden.
«
»
11:55 Love Island
Het hondenhok wordt voor het eerst gebruikt en een meisje sluipt naar binnen. Jess en Mike bespreken zijn gevoelens voor Leanne. Ollie legt zijn pijnlijke beslissing uit om de villa te verlaten.
«
»
12:45 Interior Design Masters
Na de laatste eliminatie blijven er nog vier ontwerpers over voor de halve finale. Michelle onthult dat ze in tweetallen zullen werken om twee restaurants te transformeren, waarbij elke ontwerper verantwoordelijk is voor één verdieping.
«
»
13:55 Interior Design Masters
Nadat ze zeven zware ontwerp uitdagingen hebben overleefd, gaan de twee finalisten de strijd aan om de ultieme prijs. In afwachting van de winnaar ligt een carrièrebepalend ontwerpcontract met een boetiekhotel in het Lake District.
«
»
15:00 The Block NZ
De teams zijn bezig met de laatste renovatie van de binnenruimte: de garage en de wasruimte. Verdenkingen worden gewekt over een andere overtreding van de regels.
«
»
16:00 Paramedics
Paramedici reageren op telefoontjes over een jonge jongen die verbrand is door een kopje koffie, en een overlevende van een auto-ongeluk met geheugenverlies. Bovendien veroorzaakt een ongewenste indringer problemen voor het team.
«
»
16:55 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de toename van echtscheidingen van vijftigplussers. Lara en Bill zeggen dat ze voortdurend ruzie hebben, en dat een scheiding op handen is. Een organisatie moedigt autistische kinderen aan om de tennisbaan op te gaan.
«
»
17:50 MasterChef UK
In de voorlaatste competitie krijgen de vier overgebleven kanshebbers één enkele opdracht om een plaats bij de laatste drie te bemachtigen, en daarmee een kans om deel te nemen aan de uitdaging van hun leven.
«
»
18:50 Love It or List It
Een koppel, dat nu twee kinderen heeft, is hun huis ontgroeid en kampt met een gebrek aan opbergruimte en een lastige indeling. Hij groeide op in de buurt en hoopt dat Hilary een plan kan bedenken om te blijven.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Met het hele land op slot weten Erica, Martien en Maxime van een bezoekje aan de markt een feestje te maken. Alleen de specialiteit van de streek verdwijnt snel in de hondenbak. En er dreigt een ramp.
«
»
20:35 Pamela's Garden of Eden
Nu de deadline voor Kerstmis nadert, is het alle hens aan dek om de Roadhouse-keuken te renoveren, waar Pamela de feestelijke maaltijden voor het gezin gaat bereiden. Maar de kerstsfeer wordt getemperd als Pamela een grote tegenslag krijgt.
«
»
21:25 Pamela's Garden of Eden
Een paar maanden zijn verstreken en er is veel veranderd in Pamela's leven. Pamela is gescheiden en heeft de hoofdrol gekregen in een Broadway-musical. Ook heeft ze eindelijk groen licht om haar historische pier aan het water te restaureren.
«
»
22:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van James, die af wil van zijn ruwe tatoeage. Daarnaast komt Matt langs om een herdenkingstatoeage te laten zetten naar aanleiding van zijn moedige strijd tegen kanker.
«
»
23:20 Love Island
De singletons ontdekken nu al dat de weg naar ware liefde niet glad is.
«
»
00:20 Dating: No Filter
Hayden is verliefd en hoopt Kevin te verleiden op de rolschaatsbaan. Trainer Rahul ontmoet de niet-zo-onschuldige oppas Charlotte voor een themadate.
«
»
00:50 MasterChef UK
In de voorlaatste competitie krijgen de vier overgebleven kanshebbers één enkele opdracht om een plaats bij de laatste drie te bemachtigen, en daarmee een kans om deel te nemen aan de uitdaging van hun leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers