TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Op de Rooster
Johan bereidt samen met Annelien Coorevits côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
09:20 De wereld op je bord
Chef Egil serveert het heerlijke stukje rendierfilet met smakelijke knolselderpuree in deze ronduit Noors getinte aflevering van De wereld op je bord.
«
»
09:40 Tot op het Bot: Het Rund
Steak met frietjes is een 'all time favorite' en een recept voor dit gerecht kan dan ook niet ontbreken. Johan Segers kiest voor een bekende bereiding, de steak béarnaise, en in plaats van gewone frietjes kiest de chef voor de pomme pont-neuf.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:25 De Gastentafel
Michaël Vrijmoed bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
14:10 Gin & Tonic, around the world in 80 gins
Hanne Troonbeeckx spreekt in bar SIPS in Antwerpen af met Tine Embrechts. Meestermixoloog Manuel Wouters gidst het duo door zijn indrukwekkend assortiment gins en neemt zijn gasten mee around the world in 80 gins.
«
»
14:25 Friends
Rachel baalt dat haar knappe vervanger op het werk voor haar verjaardag is uitgenodigd. Ross moet alle moeite doen om Joey uit de buurt van Emma's nieuwe nanny te houden en Phoebe krijgt Mike zover om voor haar nest met ratjes te zorgen.
«
»
14:50 Friends
Terwijl Rachel worstelt met haar gevoelens voor collega Gavin, probeert Ross met de hulp van Chandler in contact te komen met knappe vrouwen om Rachel jaloers te maken. Phoebe krijgt er spijt van dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaoke-avond.
«
»
15:25 Two and a Half Men
Wanneer Alan beslist om volledig eerlijk te zijn tegen Lyndsey over zijn verleden, dumpt ze hem. Daarom probeert Walden hem op te beuren door een feestje te organiseren.
«
»
15:50 Two and a Half Men
Walden is verbaasd wanneer hij de scheidingspapieren van Bridget onder ogen krijgt. Net op dat moment ontmoet hij een vrouw die sprekend op Bridget lijkt.
«
»
16:15 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:50 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
18:05 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
19:05 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels en zijn Belgen hebben het over welzijn en onwel zijn. Dit is met onder meer een getuigenis van Sam Gooris over een gênant kwaaltje.
«
»
19:50 Nonkels
Luc heeft eindelijk werk, maar Carine is tot zijn verbazing niet gediend met deze verandering in hun huishouden. Pol voelt dat hij Innocent dreigt kwijt te raken, en klampt zich daarom steeds harder aan hem vast.
«
»
20:35 The White Lotus
Ethan vertrouwt Cam niet helemaal meer. Tanya waarschuwt Portia over Jack maar ze weet niet goed wat ze daarmee aanmoet. Di Grassos gaan met Lucia's hulp opzoek naar Siciliaanse familieleden.
«
»
21:45 The White Lotus
Albie heeft geld nodigt en klopt aan bij Dominic zodat hij Lucia kan helpen met haar problemen. Tanya weet niet goed wat Quentin van plan is. Ethan besluit om Cameron te confronteren.
«
»
23:15 Don't Worry, Be Happy
Louis heeft een nieuw bed en dat bevalt hem uitstekend en bij de familie Jackson is het een bijzondere dag, een verrassingsfeest voor de verjaardag van Tania.
«
»
00:20 Viva la Feta
Otto-Jani is back. Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis keren terug naar hun vakantiehuis op het zonovergoten Griekse eiland Sifnos. Daar zullen ze opnieuw acht bekende gasten vereren als Griekse goden.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers