TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten, maar de vraag is of Plop echt wel zoveel pijn heeft.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pol heeft een verrassing voor Pepijn voorbereid, omdat ze al vijftien jaar lang vrienden zijn. Maar Pepijn lijkt deze geweldige gelegenheid te zijn vergeten en gooit per ongeluk het geschenk van Pol weg.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pepijn kan niet slapen door het luide gesnurk van Pol. Hij vindt een middeltje om het lawaai niet meer te horen, maar dit zorgt dan weer voor heel wat andere problemen.
«
»
06:25 Blinky Bill
Blinky's vader is terug in Greenpatch. Iedereen is blij, behalve Cranky die de Koala uitdaagt om te bewijzen dat Bill helemaal niet zo dapper en nobel is als iedereen denkt.
«
»
06:35 Wickie de Viking
De Vikingen in Flake ergeren zich aan het gezang van Ulme die daarom een stil plekje zoekt waar hij net zoveel kan zingen als hij wil. Vervolgens trekt hij met zijn zingen een wilde beer en Wickie bedenkt een plan om Ulme te bevrijden.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Iedere zonnewende houden de elfen een magische ceremonie. Nils wil graag meedoen, maar schrikt als de Zwarte Elf plotseling opduikt.
«
»
07:00 De avonturen van K3
De Mixtapes gaan uit elkaar, maar K3 maakt nooit ruzie. Dit keer treden ze op in Madrid.
«
»
07:10 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ook ontspannende massages die veel bijval kennen. Josje gaat mee in de levenswijze van Kristel en zweert het materiŽle af. Rosie is met heel wat anders bezig.
«
»
08:30 Draken: Reddingsrijders
Dak's gebrek aan planning zorgt ervoor dat hij, Cutter en Winger verdwalen in de Maze Caves.
«
»
08:55 Super Monsters
De Super Monsters willen het toneelstuk 'Alice in Wonderland' opvoeren. Katya wil zich strikt aan het boek houden, maar de anderen hebben geweldige ideeŽn over welke personages in het toneelstuk zouden kunnen voorkomen.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters voeren hun versie van 'Alice in Wonderland' op als toneelstuk. Veel gekke en geweldige personages spelen een rol. Het publiek is razend enthousiast over hun creatieve opvoering.
«
»
09:15 Jabaloe
Twinkly krijgt een erfenis van een rijke achteroom. De andere cowboys willen een stuk van de erfenis, maar Twinkly deelt met niemand. Maar Sheriff Jack heeft een plan om toch een deel van de erfenis te krijgen. Hij wordt Wally, de broer van Twinkly.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie tovert een gezond gerecht op tafel: gazpacho van veldsla en waterkers met kŲfte van roodbaars.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Gonda heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen het geld terug te vinden. Twee broers belanden in het ziekenhuis na een cafťbezoek.
«
»
12:25 Milo
Robyn herinnert Milo eraan dat ze nog onder contract staat. Milo zweert het niet te verbreken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Marie vreest dat het gevaar van Iris nog niet is geweken. Benny komt een klus uitvoeren op Fashion. Lars jaagt Quinten tegen zich in het harnas.
«
»
14:10 Wittekerke
Joke en Georges vinden het lichaam van Marie-Jeanne. Ze moet met het hoofd op de rand van de tafel zijn gevallen. Georges gelooft echter niet dat het om een ongeval gaat.
«
»
15:15 The Good Doctor
Een patiŽnt moet een geheim onthullen aan haar echtgenoot wanneer de behandeling een complicatie veroorzaakt. Melendez, Morgan en Park ondervinden moeilijkheden bij het behandelen van een patiŽnt.
«
»
16:10 Liefde voor muziek
K3, Regi, Clouseau, Stan Van Samang, Suzan & Freek, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC en Johannes Genard (School Is Cool) trekken naar Zuid-Frankrijk, waar ze elkaars hits zullen coveren. Vanavond duiken ze in het repertoire van Regi.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Tijdens een patrouille belanden Koen en Lotte op een viswedstrijd, ze worden ingelicht over mogelijk bedrog. Een moeder komt in paniek de verdwijning van haar twee zoontjes aangeven. Ze vinden de jongens terug in een verlaten fabriek.
«
»
18:20 Het Echte Leven in de ZOO NL
Vandaag arriveert er een nieuwe Afrikaanse bongo in de zoo. Dit is goed nieuws voor Tika.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef wil alles uit de kast halen om wakker te blijven. Hij houdt een smeekbede bij Hanne. Linus is ondertussen vol lof over Vťronique en haar talent, maar noemt haar onbewust Becca.
«
»
20:40 The Voice van Vlaanderen
De vier finalisten zingen nog een laatste keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen.
«
»
22:45 Gestrand op Honeymoon Island
De deelnemers bereiden zich voor op het afscheid van hun eilandleven, met de ultieme beslissingen.
«
»
00:00 Familie
Zjef wil alles uit de kast halen om wakker te blijven. Hij houdt een smeekbede bij Hanne. Linus is ondertussen vol lof over Vťronique en haar talent, maar noemt haar onbewust Becca.
«
»
00:35 The Good Doctor
Een patiŽnt moet een geheim onthullen aan haar echtgenoot wanneer de behandeling een complicatie veroorzaakt. Melendez, Morgan en Park ondervinden moeilijkheden bij het behandelen van een patiŽnt.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers