TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een disco met sneeuwpoppen, een robot die van kleur verandert en boekenjongen speelt in de sneeuw.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Arro, Poppa en Bumbalu eten samen bananen in de ruimte. Arro leert het woord 'raket'.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt in Crotte de Maille bij een kasteel dat de vorm van een toilet heeft. Hij ontmoet daar de koning en zijn vrouw die geen plezier meer hebben. Stoppeltje wordt vernederd door de hofnar.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft een kriebelende wond aan zijn pootje waar hij niet van af kan blijven. Van mama moet hij een lampenkap om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich dood. Gelukkig weten Henriette en Tobias een hele leuke oplossing.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky besluit een groot kunstenaar te worden, maar het blijkt dat hij niet zo getalenteerd is als het op tekenen aankomt. Hij besluit beeldhouwer te worden met voorwerpen die hij om zich heen ziet.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat op een spannend avontuur op de oceaanbodem, waar hij een vreemd wezen tegenkomt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje haalt `de kriebel' uit de trui van een buurmeisje. Het is fijn dat het nu niet meer kriebelt, maar het is wel een beetje koud.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park bouwen Simon en Lou een geheim kamp. Lou is zo enthousiast dat ze te snel werkt en daardoor is de constructie wankel. Wanneer het begint te waaien, dreigt het hele ding op de grond te storten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft Tanguy leren kennen. Ze is dol op hem. Tanguy is schatrijk en heeft een welopgevoede poedel. Marie wil nu van Samson ook een chique hond maken om zo indruk te maken op Tanguy.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
«
»
07:50 Lou
Lou heeft geld nodig. Haar crush Tristan gaat tijdens de kerstvakantie skiŽn in de bergen. Omdat ze dicht bij hem wil zijn, heeft ze beweerd ook op reis te gaan, toevallig naar dezelfde plek als hij. Lou vertelt het aan haar moeder.
«
»
08:05 Kids on the block
De vrienden maken zich klaar voor het schoolbal. Rayan wil Leyla uitvragen voor zijn ultieme liefdesverklaring. Younes weet niet hoe hij aan een date moet raken en vraagt de Boefjes om hulp.
«
»
08:20 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
08:35 De Smurfen nieuw
Gargamel slaapwandelt en komt per ongeluk in het dorp van de Smurfen terecht. Na wat aanvankelijke paniek realiseren de Smurfen zich dat hij helemaal niet wakker is en halen ze kattenkwaad met hem uit.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Wanneer Molang in een tuin een roos plukt om aan Piu Piu te geven, realiseert hij zich niet dat deze roos toebehoort aan iemand die heel eng en heel egoÔstisch is.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De pinguÔns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Brilsmurf is druk bezig met de voorbereidingen van een evenement waarop Grote Smurf gaat optreden.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy neemt Piya mee naar het park. Ze speelt vredig met de kakkerlakken als Kevin haar vriendjes inpikt. Oggy adviseert Piya om haar vrienden te delen, maar ze eindigt alleen. Ze besluit wraak te nemen.
«
»
10:00 Tok Tok
Door het gebrek aan stro kan Adele niet dezelfde gevlochten armband hebben als de anderen en ze is bereid alles te doen om dit nieuwe modieuze ding te krijgen. De kuikens proberen de ezel duidelijk te maken dat de mode voortdurend verandert.
«
»
10:05 Tok Tok
Iemand heeft Ange's snack gestolen. Alles lijkt te wijzen op Pierre-Gilles; Claude gelooft het niet.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Leah zijn in de Jade Grot, wat bewaakt wordt door een gigantische spin van Don Coleone.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Leah komen terug in Oscars dorp. Oscar wil Leah graag aan iedereen voorstellen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor probeert indruk te maken op prinses Betilda en geeft haar de hoorn van een eenhoorn, ondanks de waarschuwing van Bettina. Als de prinses langszaam in een eenhoorn verandert moeten Pinokkio en zijn vrienden haar redden.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir willen stiekem wat lekkers bakken in de keuken van Mangiafiamma, maar als Bettina per ongeluk een ketel betovert staat het hele dorp op zijn kop.
«
»
10:45 Royals Next Door
De koninklijke familie is van plan naar het park te gaan voor een picknick, wat iedereen inspireert behalve Stella. Ze schaamt zich om gezien te worden met de familie, omdat vrienden vaak het park bezoeken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Mevrouw Oh plant een feestje voor de tandartsen, maar niets gaat volgens plan. Stella heeft een briljant idee, en stemt ermee in om Mr Pepe uit te lenen om de taken van de butler over te nemen.
«
»
11:10 Lou
Lou is gefrustreerd. Ze wil eigenlijk oudejaarsavond doorbrengen met haar crush Tristan. Maar dan laat ze domweg een van zijn geliefde spelcomputers vallen en is de stemming verpest.
«
»
11:25 Lou
Lou is er toch in geslaagd om haar crush Tristan te vergezellen op een skivakantie. Samen met haar moeder Emma en Richard gaan ze naar Richards geboortedorp in de Franse Alpen. Lou kijkt er nu al naar uit.
«
»
11:35 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
11:45 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
12:10 Ket & Doc
Hoe gaan mensen om met iemand missen, bijvoorbeeld een papa of een beste vriend.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. KopieŽn van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt ťťn van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. Paard Kerry Gold redt de boerin.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Verrukt denkt Oggy dat hij buitenaardse wezens in zijn huis verwelkomt, maar het zijn de kakkerlakken die hem voor de gek houden. Piya realiseert zich dat het geen echte Marsmannetjes zijn en gaat op onderzoek uit om dit te bewijzen aan Oggy.
«
»
13:40 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
13:50 Lou
Lou's skivakantie in Richards geboortedorp verloopt niet goed. Tristan neemt maar geen contact op. En als haar moeder ontdekt dat Richard een pikante verloofde heeft, Ludmilla genaamd, valt Emma van de trap.
«
»
14:05 Royals Next Door
Als Stella klem komt te zitten tussen de ruziŽnde Mia en Freya moet ze al haar diplomatieke expertise inzetten om de ruzie op te lossen. Maar op dat moment vraagt ze zich af of er nog wel een ruzie moet worden opgelost.
«
»
14:20 Tok Tok
Zodra een dier gestrest of geŽrgerd is, gaat het naar Claude de stier toe. Hij wordt als de dokter voor kleine zorgen beschouwd: hij is goed in het oplossen van dagelijkse probleempjes en het kalmeren van misverstanden.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar heeft plezier in het manoeuvreren met zijn uitvinding: de enorme, mechanische broek.
«
»
14:30 Prinsessia
Juf Flora heeft een nieuwe muziekdoos die niemand mag aanraken. Linde wil er stiekem naar luisteren wanneer juf Flora weg is, maar maakt hem per ongeluk stuk. Ze durft het niet te vertellen en schakelt Kamiel in om de muziekdoos te maken.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio maakt de bril van Coppo stuk, maar daar mag de klas niet achter komen. Ten einde raad roept hij de hulp in van Repelsteektje.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de tweelingbroer van de commissaris nieuwe wetten invoert, mag hij plotseling hoge boetes uitdelen. Alleen opa's nieuwste uitvinding kan de zaak oplossen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens.
«
»
15:30 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wil heel graag mosbowlen, omdat hij niet durft te bladzweven. Maar als hij vriendschap sluit met een snuitkevertje dat eigenlijk zou moeten wegtrekken maar niet durft te vliegen, zal hij wel moeten.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Terwijl hij in het park is, denkt Magoo dat hij in het regenwoud van de Amazone is. Hij vindt het pluchen speelgoed van Fizz en verwart het met het legendarische beeld van de Nanoschaal en besluit het object voor zonsondergang terug te brengen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Wezel, vermomd als superschurk, heeft de president gegijzeld. Fizz bereidt zich voor op een heldhaftige reddingsactie. Magoo verschijnt in een skipak en verwart Wezel met een yeti.
«
»
16:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een val moet Oggy een herstelhalsband dragen en kan hij niet zien wat hij doet. Hij heeft de ene ramp na de andere en weigert Piya's hulp. De verrukte kakkerlakken hebben plezier in het gooien van obstakels op het pad van de blauwe kat.
«
»
16:30 Rox
Er heeft iemand chemisch afval gestort in de vijver van het park. Het team infiltreert in het transportbedrijf om zo achter de dader te komen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Wanneer Piya wordt gevraagd om een portret van Olivia in rauwe groenten te maken, blijkt DeeDee een uitstekende groentesculpturist te zijn. Oggy vraagt haar om meer sculpturen en dwingt haar om bij haar leugen te blijven.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien heeft een lekker hapje voor Aaron: een alledaagse pad. Wat gebeurt er als je er aan likt?
«
»
18:15 Nachtwacht
Het panterwezen heeft het gemunt op de bewoners van Schemermeer. Enkele mannen zijn al verdwenen. De Nachtwacht gaat eropaf, maar moet eerst de identiteit van het wezen achterhalen.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert kan nooit iets weggooien. Daardoor zitten alle kasten stampvol met oude rommel en is er geen plek meer voor belangrijke spullen. Jackie wil dat Geert eindelijk leert om zijn rommel weg te gooien.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat presenteren een selectie dierenclips, waaronder een stokstaartje dat denkt dat hij ballondieren kan maken, eenden die gaan treinspotten en een vis die op insecten gaat vissen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat duiken diep in het archief om de wereld van gezondheid en fitness te verkennen. Er is een otter die sit-ups doet, een kever zelfverdedigingsles en een gewichtheffende chick.
«
»
19:40 Jenny
Vandaag vertrekt Jenny op reis met haar familie en Flo. Iedereen treft de laatste voorbereidingen, maar Jenny is vastbesloten de tijd te nemen om Charles te zien voordat ze gaat.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De 21 kandidaten moeten een balletje uit hun sombrero schudden, onder toezicht van twee alpaca's.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers