TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Achter gesloten deuren
Tanja leent haar auto uit aan haar zus Evelien. Zij krijgt een ongeluk en Tanja durft niet te vertellen dat de garage haar had gewaarschuwd om niet met de wagen te rijden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar uit Fareham heeft wat hulp nodig om hun huisje gastvrijer te maken voor de gasten. Sarah heeft een radicaal plan om het potentieel van het prachtige huis ten volste te benutten.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 GPs: Behind Closed Doors
De artsen behandelen een alcoholiste die gewond is geraakt bij een gevecht. Daarnaast proberen ze Brian te overtuigen om te stoppen met roken. Geen sinecure aangezien de man al sinds 1954 rookt.
«
»
13:15 Renovate Don't Relocate
Sarah is in Hounslow, West-Londen, om een pas getrouwd stel te helpen hun huis met drie slaapkamers te renoveren. In plaats van een nieuw huis te zoeken, willen ze hun huidige huis aanpassen aan hun nieuwe levensstijl.
«
»
14:10 Achter gesloten deuren
Britt heeft haar vijfentwintigjarige vriend Jules leren kennen via een datingsite. Britt verzwijgt iets wat haar relatie met hem compleet zou veranderen. Ze is namelijk nog maar veertien jaar en ook nog eens zwanger.
«
»
15:05 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Watson maakt kennis met Kim die, in plaats van euforisch te zijn over haar zwangerschap, voortdurend in angst leeft uit vrees voor een nieuwe miskraam.
«
»
16:10 Boer zkt Vrouw
Vandaag maakt de laatste boer, vlasser Bert, zijn intrede. Hij ontving slechts vier brieven en omdat Bert niet graag had dat er veel meisjes zijn erf kwamen opdraven, heeft Dina iets anders bedacht.
«
»
17:25 MasterChef Australië
De chefs staan voor een nieuwe, tweedelige eliminatieronde. Gastjurylid van dienst is de populaire Australische chef-kok Maggie Beer. Zij brengt haar favoriete ingrediënten mee.
«
»
18:55 Home and Away
De reddingsoperatie van Justin en Cash draait uit op één grote mislukking. Ze komen er gelukkig zonder al te veel kleerscheuren vanaf, maar voor Andrew ziet het er niet goed uit. Kate zoekt opnieuw steun bij Xander.
«
»
19:20 Ambulance
Er is een melding van een persoon die op het spoor loopt. Ervaren ambulancemedewerker Ian gaat meteen ter plaatsen, en ziet dat de patiënt licht is geraakt door de trein. Linda en Emma krijgen te maken met patiënten met psychische klachten.
«
»
20:35 Jack Reacher: Never Go Back
Jack Reacher gaat op pad om de waarheid achter een grote samenzwering van de regering te onthullen na de dood van meerdere Amerikaanse soldaten. Susan Turner is gearresteerd, maar Jack vermoedt dat zij onschuldig is.
«
»
22:50 S.W.A.T.
Nadat een gevangenisbusje over de kop is gegaan, moeten Hondo en het team op zoek naar drie vrouwelijke voortvluchtigen, onder wie een seriemoordenaar die vermoedelijk een wraakactie zal starten.
«
»
23:45 Extreme Love Stories
Missy en Joey plannen een furrybruiloft, maar het gaat mis als de moeder niet betaalt en de bruidegom koudwatervrees krijgt. De onderwaterverloving van een meerminpaar verloopt niet goed en een bloederige vampierplechtigheid shockeert de familie.
«
»
00:30 Random Breath Test
Agenten op de fiets houden beste vriendinnen Janet en Tracey tegen. Zij dronken enkele biertjes bij hun lunch, maar hadden ze het bij twee moeten laten?
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers