TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 The Change
Linda gaat in de bossen op zoek naar een tijdcapsule die ze verborgen heeft toen ze tien was en ontmoet daar de mysterieuze Pig Man, die meer over de capsule weet dan hij laat blijken.
«
»
02:35 Scott & Bailey
Een jong koppel met een relatie met prostituee Nadia is gearresteerd. Als de verdachten beginnen praten, kunnen Janet Scott en Rachel Bailey de ingewikkelde moordzaken eindelijk oplossen. Privé loopt het echter niet van een leien dakje.
«
»
03:25 Darby and Joan
De spanningen lopen hoog op wanneer Jack en Joan op oudjaarsavond in een dorpscafé een hotelkamer moeten delen. Wanneer er na middernacht brand uitbreekt, zijn ze vastbesloten te achterhalen wie de brandstichter is.
«
»
04:10 Silent Witness
Nikki ontdekt dat Jenny moet zijn gestorven voordat ze in contact kwam met de rails. In de zoektocht naar haar moordenaar lopen alle sporen dood, maar haar vriendinnen wachten op antwoorden.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Het leven van William Murdochs oude vlam Anna wordt bedreigd, dus Murdoch moet snel handelen - en de aanvaller neerschieten. Vol afschuw realiseert hij zich dat het gevaarlijke misdaadsyndicaat The Black Hand nog steeds achter Anna aanzit.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer de geesten Alisons geďmproviseerde therapiesessie voor Kitty proberen te saboteren, worden ze ongewild geconfronteerd met hun eigen demonen. En Mike's verlangen om de geesten te zien heeft verrassende gevolgen.
«
»
06:30 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
07:20 Father Brown
Lady Felicia komt onverwacht langs op het moment dat Father Brown een vriend te hulp schiet.
«
»
08:05 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
10:35 Call the Midwife
Trixie en zuster Frances brengen onder leiding van dokter Turner hun opleiding in de praktijk in de maandelijkse cytologiekliniek, waar patiënten zich melden voor een preventief uitstrijkje.
«
»
11:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als een gestrande rockster denkt dat de duivel hem probeert te vermoorden, moeten Frank en Lu in een race tegen de klok achter de waarheid zien te komen voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
12:20 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
13:15 Father Brown
Het circus brengt de dood naar Kembleford als er een clown wordt vermoord. Father Brown moet onderzoeken wie de moordenaar is, en waarom een parochiaan ingestemd heeft met een huwelijk met de sinistere tovenaar Welkin.
«
»
14:05 Father Brown
Father Brown onderzoekt een moord in de plaatselijke legerkazerne. Het onderzoek leidt hem naar de dood van een man die dertien jaar geleden in Duinkerke gevonden is.
«
»
15:05 Father Brown
De beroemde bloemist Octavia Eden keert samen met haar dochter en nicht terug naar haar geboortedorp Kembleford. Haar terugkomst brengt naast glamour echter ook moord naar het dorp.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
19:00 London Kills
Als een jongen zijn opa dood vindt in de kelder van een café, vertelt hij Rob dat hij is geslagen door een man met een honkbalknuppel, maar Vivienne twijfelt aan zijn verhaal. Vivienne zet Rob onder druk.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Als een uitvinder door een rivaal wordt vermoord, roept Murdoch hulp in van Alexander Graham Bell.
«
»
21:00 Harry Wild
Wanneer een vrijgezellenfeest eindigt in moord, worden Harry en Fergus door de aanstaande bruid ingehuurd om ervoor te zorgen dat haar grote dag zonder problemen door kan gaan. Harry en Fergus worden geconfronteerd met een onmogelijke zaak.
«
»
22:00 The Chelsea Detective
Een psychotherapeut wordt in zijn eigen praktijk vermoord. Het team ontdekt tijdens het bekijken van oude opnames van zijn online therapiesessies iets vreemds dat hen naar een paar ongewone verdachten leidt.
«
»
23:00 The Chelsea Detective
Het onderzoek neemt een verrassende wending na de vondst van een opname en een verontrustend briefje. De rechercheurs zijn geschokt wanneer het motief van de moordenaar aan het licht komt.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Na de diefstal van een Rembrandt doet Murdoch onderzoek in de wereld van James en Sally Pendrick.
«
»
00:45 Devil's Peak
Benny onderzoekt de moord op Reyneke en ondertussen gaat Thobela op zoek naar Madikiza.
«
»
01:40 Dickensian
Tijdens kerstavond komen Amelia en Arthur Havisham bijeen, omdat het testament van hun vader zal worden voorgelezen. Maar de onverwachte inhoud ervan is voor beiden levensveranderend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers