TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Zonder het te willen wrijft Eleni zout in Julians wonden. Ze fluistert hoorbaar de naam van Leander in haar slaap en lacht zichtbaar van vreugde. Waterschade bij Café Favoriten brengt Nicole's droom om een eigen bedrijf te hebben aan het wankelen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 The Huntsman: Winter's War
IJskoningin Frey en haar boosaardige zuster Ravenna willen allebei het hele land met eeuwig ijs bedwingen. Maar jager Eric en zijn geliefde Sara, die ooit door Freya verbannen werden, komen terug om het plan van de zusters te verijdelen.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam wil horrorschrijver worden, net als Stephen King. Dat levert hem huisarrest op met Halloween, als Beverly erachter komt dat het monster in zijn verhaal op haar is gebaseerd.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Buffy worstelt met haar gevoelens voor Spike, terwijl ze beiden kampen met de nasleep van hun gepassioneerde nacht. Amy stelt Willow voor aan een tovenaar wiens krachtige zwarte magie een verslavend effect blijkt te hebben.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Terwijl Marshall in Atlantic City is met Barney, beginnen bij Lily de weeën, waarna hij snel terug wil naar New York voor de baby wordt geboren. Intussen proberen Ted en Robin Lily af te leiden tijdens de heftige weeën.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam vraagt zijn vader om geld zodat hij zijn eigen actiefilm kan maken. Als Barry niet komt opdagen om de hoofdrol te spelen, krijgt Adam te maken met een onwaarschijnlijke vervanger.
«
»
18:50 The Simpsons
Na een mislukte grap met Milhouse scheert Bart het haar van zijn beste vriend af. Milhouse lijkt daardoor als twee druppels water op zijn vader. Hij en Bart besluiten hiervan gebruik te maken. Homer raakt verslingerd aan puzzelboekjes.
«
»
19:15 The Simpsons
In een opslagruimte vinden de Simpsons heel wat oude spullen van opa Simpson. Zo komen ze te weten dat hij ooit een succesvol worstelaar was: Glamorous Godfrey. Mr. Burns hoopt dat hij een comeback wil maken.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon zoek wraak als Amy één van zijn favoriete films, 'Raiders of the Lost Ark', verpest. Intussen vindt Leonard een manier waarop hij kan zorgen dat Penny alles doet wat hij wil.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldons en Amy's relatie wordt onder druk gezet wanneer Amy een baan op de universiteit aanneemt. Ondertussen leidt een ruzie met Bernadette ertoe dat Howard op Raj' bank moet logeren.
«
»
20:35 Instant Family
Hopende een gezin te stichten, wenden Pete en Ellie zich tot het pleegzorgsysteem. Het echtpaar leert al snel de geneugten en frustraties van het ouderschap als ze drie broers en zussen adopteren, waaronder een rebels vijftienjarig meisje.
«
»
22:45 Set Up
Drie vrienden besluiten een grotere slag te slaan dan ze gewend zijn: een diamantroof. Wanneer de roof helemaal niet volgens plan verloopt, blijkt dat één van de vrienden de andere er heeft ingeluisd. Sonny voelt zich verraden en is uit op wraak.
«
»
00:15 The Big Bang Theory
Sheldon zoek wraak als Amy één van zijn favoriete films, 'Raiders of the Lost Ark', verpest. Intussen vindt Leonard een manier waarop hij kan zorgen dat Penny alles doet wat hij wil.
«
»
00:45 The Big Bang Theory
Sheldons en Amy's relatie wordt onder druk gezet wanneer Amy een baan op de universiteit aanneemt. Ondertussen leidt een ruzie met Bernadette ertoe dat Howard op Raj' bank moet logeren.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers