TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Ultimate Police Interceptors
Hoogtepunten uit de documentaireserie over elite-achtervolgingseenheden van de politie.
«
»
15:05 Ultimate Police Interceptors
In Durham zit agent Jackson een gestolen voertuig achterna dat mogelijks gelinkt kan worden aan een reeks inbraken die recent in de streek werden gepleegd.
«
»
16:00 All New Traffic Cops
Een tiener zonder rijbewijs ontkent de bestuurder te zijn van een BMW, maar Rich gelooft hem niet. Dan achtervolgt op hoge snelheid een zilveren Astra op de A1M.
«
»
16:55 Walker, Texas Ranger
Een dierenarts die de mysterieuze sterfgevallen van dieren uit de buurt onderzoekt, komt om het leven in een ongeval. Het lijkt erop dat de man dronken achter het stuur zat.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
Chris Green en z'n hond Ronnie achtervolgen een busje dat weigerde te stoppen en hun wagen heeft geramd. De verdachten zetten het op een lopen. In Cheshire sporen Bob Beckett en Bonnie een messentrekker op.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In North Yorkshire worden de verkeersagenten opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk nabij een themapark dat populair is bij gezinnen. Er viel al minstens één dodelijk slachtoffer.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een grappenmaker bespioneert zijn vrienden via hun webcam, een baviaan betast een reporter en een meisje maakt een verrassend peperkoekenhuisje.
«
»
20:35 Hot Shots! Part Deux
Saddam Hoessein houdt enkele Amerikaanse burgers gegijzeld. Tug Benson, de president van de Verenigde Staten, besluit opnieuw een beroep te doen op Topper Harley.
«
»
22:10 Black Eagle
De familie van een CIA-agent wordt ontvoerd door de KGB wanneer hij op een missie is om een neergestort lasersysteem te vinden. Zowel de KGB als de CIA wil dit systeem en het wordt een race tegen de klok.
«
»
00:05 Walker, Texas Ranger
Een dierenarts die de mysterieuze sterfgevallen van dieren uit de buurt onderzoekt, komt om het leven in een ongeval. Het lijkt erop dat de man dronken achter het stuur zat.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers