VT4: 'Contract met Steph Goossens niet beŽindigd'

dinsdag 15 november 2011

Het is alweer een tijdje geleden dat we Steph Goossens op het VT4-scherm zagen. Vorig jaar ging de man met typische tongval nog op zoek naar de beste bakker van Vlaanderen en zagen we hem aan het werk tijdens het geflopte quizje 'Binnen En Winnen'. Sindsdien is het windstil rond 'De Cois' en wordt in krantenkolommen al eens beweerd dat de man geen contract meer heeft bij VT4. Dat wordt nu staalhard ontkend in een persbericht.

'Het contract van Steph Goossens bij VT4 werd niet stopgezet en loopt door tot en met 30 september 2013', klinkt het bij VT4. 'We doen verder geen inhoudelijke uitspraken over de contracten met onze VT4- en VIJFtv-gezichten. Naar goede gewoonte kijken we bij VT4 en VIJFtv elk tv-seizoen welk gezicht het best bij welk programma past. Op die manier willen we alle Vlaamse kijkers een zo aantrekkelijk en gevarieerd mogelijk tv-aanbod serveren.'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers