VIER gaat waarschijnlijk door met 'Don't Worry, Be Happy'

dinsdag 4 juni 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het ziet er naar uit dat VIER een tweede reeks afleveringen zal brengen van de docureeks 'Don't Worry, Be Happy'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De definitieve beslissing is echter nog niet gevallen.

Het eerste seizoen van 'Don't Worry, Be Happy' is intussen uitgezonden, maar de maker van de serie Peter Boeckx, is nog steeds opnames aan het maken. Dat betekent dat er ondertussen al voldoende materiaal is om een nieuw seizoen vol te maken. VIER heeft nog geen bestelling geplaatst, deze valt vermoedelijk pas later. De zender mag alvast tevreden terugkijken op reeks één van 'Don't Worry, Be Happy'. Gemiddeld keken er 488.809 mensen. Dat is het aantal inclusief de uitgestelde kijkers tot 7 dagen na de uitzending.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers