VIER gaat waarschijnlijk door met 'Don't Worry, Be Happy'

dinsdag 4 juni 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Het ziet er naar uit dat VIER een tweede reeks afleveringen zal brengen van de docureeks 'Don't Worry, Be Happy'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De definitieve beslissing is echter nog niet gevallen.

Het eerste seizoen van 'Don't Worry, Be Happy' is intussen uitgezonden, maar de maker van de serie Peter Boeckx, is nog steeds opnames aan het maken. Dat betekent dat er ondertussen al voldoende materiaal is om een nieuw seizoen vol te maken. VIER heeft nog geen bestelling geplaatst, deze valt vermoedelijk pas later. De zender mag alvast tevreden terugkijken op reeks één van 'Don't Worry, Be Happy'. Gemiddeld keken er 488.809 mensen. Dat is het aantal inclusief de uitgestelde kijkers tot 7 dagen na de uitzending.


Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers