Veronique De Kock aangevallen! (Filmpje!)

zaterdag 3 november 2007

De trouwe VT4-kijker wist afgelopen vrijdag niet wat er gebeurde. Tijdens de aankondiging van de Amerikaanse sitcom 'Friends' kreeg omroepster Veronique De Kock plots een donskussen in het gezicht gegooid. De reden van deze stunt is nog niet bekend.

D


e pluimpjes vlogen in het rond en Veronique De Kock reageerde met een spontane 'Moa zeg' waarna het kussengevecht zich verder zette achter de schermen.

Bij VT4 kon/wou men geen verdere uitleg geven. Alle aankondigingen van de VT4-babes worden nochtans vooraf opgenomen. Het fragment werd dus bewust uitgezonden.

Heel waarschijnlijk gaat het om een promotiestunt van een nieuw programma voor de zender. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Klik hier om het bewuste filmpje opnieuw te bekijken.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers