Kenji Gooris gaat aan de slag voor Ketnet

donderdag 24 januari 2019

Kenji, de zoon van Sam Gooris en Kelly Pfaff, gaat voor Ketnet werken. Niet op televisie, maar hij werkt mee aan een online project van de kinderzender rond sport.

Over welk project het gaat, wil Ketnet nog niet vertellen. Maar het zal zich sowieso uitrollen over alle online kanalen van de zender. Kenji Gooris, 17 intussen, is erg aanwezig op Instagram. Hij maakt er onder meer samen met zijn zus Shania populaire filmpjes. Kenji heeft op Instagram zo'n 15.000 volgers, zus Shania heeft er ruim 43.000.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers