Interkabel verkocht al 5.000 HD-decoders

woensdag 16 mei 2007

Interkabel verkocht sinds de lancering van High Definition TV al 5.000 nieuwe decoders. Dat maakte de kabelgroep deze week zelf bekend. Interkabel noteerde bovendien al meer dan 1000 inschrijvingen voor de aankomende HD-recorder.

S


inds begin april biedt Interkabel als enige in België hoge definitie televisie aan. De klanten kunnen met de nieuwe decoder VTM, National Geographic, Kinepolis TV, EXQI en HD1 in hoge definitie bekijken, als ze ook een HD-compatibel televisietoestel hebben natuurlijk.

Op 4 juni zet Interkabel een nieuwe stap in zijn televisiebestaan. Dan lanceert het een HD-recorder, waarmee je niet alleen televisie kan kijken, maar ook kan opnemen op een harde schijf van 250 GB. Interkabel noteerde naar eigen zeggen al meer dan 1000 inschrijvingen voor die recorder.
 
Hoeveel klanten Interkabel nu in totaal heeft, is officieel niet bekend. Naar schatting zijn het er zo'n 35.000.
 
Bron: Interkabel

 

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers