TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Moominvalley
De terugreis van Snufkin wordt verstoord door een overdreven vriendelijk bosdiertje. Snufkin zal zich moeten haasten om zijn vriend Moomintroll te zien.
«
»
06:10 De avonturen van K3
Er staat K3 een monsterlijk optreden te wachten ter ere van het Loch Ness-monster Nessie. Eenmaal in Schotland aangekomen, blijkt dat Nessie in gevaar is. Dr. Frank Enstein wil zijn tweelingbroer verrassen met een kloon van Nessie.
«
»
06:20 Wissper
Een mama pinguïn verschijnt in de koelkast van Wissper en zie is op zoek naar hulp. Haar baby is vermist, maar alle baby's lijken heel erg op elkaar en het zijn er ook heel veel.
«
»
06:30 Wissper
Wissper ontmoet een heel onhandige olifant die graag acrobaat wil worden. Een behulpzaam stokstaartje en een groepje apen helpen om een oplossing te vinden.
«
»
06:35 K3 Roller Disco
Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is en heeft absoluut geen groene vingers.
«
»
06:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er worden in de buurt al een tijdje vrouwen overvallen op straat. De commissaris stuurt Koen en Tineke op pad. Net wanneer de inspecteurs willen vertrekken, komt er een belangrijke getuige binnen.
«
»
07:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Lego Masters
De finale heeft geen speciale opdracht, maar de Brickmaster geeft de finalisten 28 uur om hun masterbuild te bouwen. De LEGO Masters in spe gaan aan de slag, maar de vermoeidheid en spanning slaat al snel bij iedereen toe.
«
»
09:00 Draken: Reddingsrijders
Magnus' neef arriveert op het eiland en vertelt de Rescue Riders dat hij zich bij hen wil voegen.
«
»
09:20 Maya de Bij
Er komt een nieuwe, jonge bij in de korf: Theo. Hij is erg humeurig en weigert te vliegen. Maya ontdekt al snel dat Theo een geheim heeft.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Slisse schept altijd op over zijn kwaliteiten als verzekeringsagent. Vandaag zal hij moeten bewijzen wat hij waard is, want Tinneke en Joe hebben zijn hulp meer dan ooit hard nodig.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Fire
Mouch wil zijn imago bijschaven zodat hij een andere bijnaam kan krijgen. Cruz doet mee aan het examen voor luitenant, zonder eerst Severide op de hoogte te brengen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:40 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Columbo
De voortdurende vete tussen een uit de gratie gevallen Hollywood-actrice en een roddelcolumniste resulteert in moord.
«
»
15:15 Tiny House Battle
Twee teams van hobbyklussers gaan de uitdaging aan om in amper negen dagen tijd een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Wie elke vierkante meter maximaal weet te benutten, wordt tot winnaar gekroond.
«
»
16:30 Kan ik het ook?
Door samen te werken met een expert ondervinden we hoe het er in een bepaalde beroepsgroep aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken?
«
»
17:10 Verschoten & zoon
Omdat de zaken slecht gaan, probeert René op van alles te bezuinigen, maar dit botst op verzet.
«
»
17:45 Helden Van Hier: Op Interventie
De politie wordt opgeroepen voor een diefstal uit lockers van een vakantiepark. Ze gaan ook af op de oproep van een vrouw die verklaart dat haar ex-man de boel kort en klein slaat bij haar thuis. De man gedraagt zich agressief tegenover de agenten.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De Verraders
Verraad komt langs vele kanten en in vele vormen. Verraad kent vele gedaantes. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
21:20 De verraders: De ronde tafel
Vincent Fierens analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering.
«
»
22:05 Alloo bij de Verkeerspolitie
In het centrum van Gent loopt een chauffeur tegen de lamp, hij heeft geen rijbewijs, geen geldige papieren en krijgt de hoogste boete die Alloo al noteerde: 7.705 euro.
«
»
23:25 Blind getrouwd
Jorina en Jidse vieren de liefde als kersvers koppel, omringd door hun dichtste vrienden en familie. We maken vandaag kennis met Britt en Jonas.
«
»
01:05 Telefacts
TE:35 In 'Telefacts' brengt Birgit Van Mol buitenlandse reportages met een bijzondere blik op de wereld tot in de Vlaamse huiskamers.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers