TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
09:15 Eucharistieviering met paus Franciscus
Eucharistieviering met paus Franciscus in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
«
»
12:00 Sporza: WK Wielrennen
Verslag van het WK wielrennen in Zürich (Zwitserland). Wegrit mannen elite.
«
»
13:40 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:35 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:00 Langs de nieuwe zijderoute
Pakistan heeft ruim zevenduizend gletsjers. Het zijn tikkende tijdbommen, door de steeds hogere temperaturen smelten ze sneller dan ooit. Ruben Terlou is in het noorden waar overstromingen regelmatig hele dorpen wegvagen.
«
»
17:50 Muhammad Ali
De wereld blijft stomverbaasd achter wanneer Muhammad Ali George Foreman verslaat in Zaïre, de titel bij de zwaargewichten weer op zijn naam zet en de beroemdste man van de planeet wordt.
«
»
19:30 Vranckx
Sinds 2021 is abortus plegen geen misdaad meer in Mexico. Maar in de Verenigde Staten schroeven steeds meer staten het recht op abortus terug. Vrouwen in beide landen hebben nu een netwerk opgezet om abortuspillen bij Amerikaanse vrouwen te krijgen.
«
»
20:00 The Frontier
Hoewel Texas onder Mexico valt, is het een toevluchtsoord voor witte kolonisten die op zoek zijn naar een nieuwe start. Maar de toestroom van die Amerikanen zal de katalysator worden voor de bloedige Mexicaans-Amerikaanse oorlog.
«
»
20:45 La mécanique du crime
Hoe paradoxaal het ook lijkt, de daad van Geneviève Lhermitte is wat psychiaters 'levensreddende kindermoord' noemen. Je dierbaren redden van een wereld die je als vijandig ervaart.
«
»
22:10 Billy the Kid
Major Murphy en zijn huurmoordenaars, onder leiding van Jesse, willen het opnemen tegen Billy en zijn Regulators. Maar het is niet slim om de Kid te onderschatten. Hij is al sinds het begin van de oorlog in de verdediging en bedenkt een gedurfd plan.
«
»
22:55 Billy the Kid
Bij zonsopgang rijden Billy en de Regulators Lincoln binnen. Ze nemen strategische posities in en maken van McSweens huis hun hoofdkwartier. Een aantal van hen stopt bij Murphy's winkel om te eisen dat de Seven Rivers Gang de stad verlaten.
«
»
23:40 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers