TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een mozaïek van een vlinder, een van kleur veranderende robot en een Boekenmeisje dat een brug maakt.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina speelt eerst met een bal samen met Babaki. Daarna gaan ze muziek maken met de ukulele.
«
»
06:10 Simon
Na een spannend spel met Gaspard is Simon veel te actief om naar bed te gaan. Hij probeert van alles om maar in slaap te vallen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:30 Odo
Na veel graafwerk toont de kampleider de kampeerders een tijdcapsule gevuld met verbazingwekkende dingen die kampeerders van lang geleden hebben achtergelaten. Nu wil Odo iets begraven voor de vogels van de toekomst.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu vindt het erg moeilijk om afscheid te nemen van Lorcan omdat hij haar lievelingsoom is.
«
»
06:40 Monty & Co
Lulu heeft een denkbeeldige vriend, Charlie, en ze is de enige die hem ziet. De anderen proberen Lulu het verschil te leren tussen doen alsof en echt. Ze is boos dat ze haar niet geloven.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De kinderen ontdekken een oude doos met daarin oude zaden. Lucy besluit ze te planten, maar Edmond vindt het moeilijker om zich te ontdoen van deze zaden en wil ze houden als een relikwie.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory is vastbesloten om de aankomende danswedstrijd te winnen. Hij traint zo hard, dat de lol er helemaal vanaf gaat voor Benny, zijn gefrustreerde danspartner en hij niet meer naar het dansfeest wil.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia gaat spullen verkopen op de rommelmarkt. Saïd en Anna maken cadeautjes van kapot speelgoed en stoppen deze in een grabbelton. Dat vinden de kinderen uit de buurt vast leuk, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie winnen met een quiz op de radio twee tickets voor het circus. Maar ze beloven elk het tweede ticket aan iemand anders. Om te bepalen wie de tickets krijgt, houden ze een weddenschap.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Trees probeert haar eigen ontvoering te ensceneren omdat niemand tijd maakt voor haar. Bij een poging met een brief van de zogenaamde ontvoerders loopt het mis, want niemand leest de brief die ze stiekem op de toog heeft gelegd.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu gaan kamperen. Door een zonnestorm kunnen ze geen elektronica meer gebruiken. Eerst vindt Slippy dat een leuke uitdaging, maar als de storm gevaarlijk wordt, heeft Ella gelukkig wel een plan om weer naar huis te komen.
«
»
07:45 De Smurfen
Droomsmurf probeert ridder te worden, maar door zijn vervelende capriolen krijgt hij nieuwe vijanden die hem in gevaar brengen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Chloé is jaloers. Waarom heeft Beyoncé zoveel fans en zij niet? Junior en Julie proberen Chloé op te monteren door haar fanmail te schrijven.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Sari en Mars leggen een hoogteparcours af en mogen hun evenwicht niet verliezen. Als ze vallen en de zandgrond onder hen raken, lopen ze immers groot gevaar. Wie of wat er zich onder de grond schuil houdt, is maar de vraag.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:35 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
10:30 Tik Tak
Een ontdekkingstocht door muzikale groenten, een kleurrijke disco en een boekenjongen die een graafmachine maakt.
«
»
10:35 Bumba
Bumba en Zinzi zien een leeuw als ze voetballen en laten ook een voetbal op Bumbalu's hoofd vallen.
«
»
10:40 Simon
Simon hoort Lou zeggen dat ze voor haar verjaardag een kitten-eenhoorn-vlinder-regenboog wil. Hij besluit het samen met zijn moeder te maken.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Viktor verliest een spelletje en wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
«
»
11:00 Odo
Wanneer Odo's kevertje sterft, weet Doedel niet hoe ze haar vriend kan opbeuren.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu is teleurgesteld als Biba een speelgoedinktvis krijgt en zij nog een speelgoedkikker.
«
»
11:10 Monty & Co
Eddie wil op avontuur, dus neemt Monty hem mee op een denkbeeldige reis per vliegtuig naar Afrika.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Nadat 'Het Ding' een kostbare steen ontdekt langs de oever van de rivier en deze aan de groep laat zien, wil iedereen zijn eigen kostbare edelsteen hebben. Iedereen gaat druk op zoek.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma krijgt waterpokken en ze vindt het saai om steeds maar thuis te moeten zijn. Maar dan krijgt Casper ook waterpokken, waardoor ze samen kunnen spelen.
«
»
11:55 Samson en Marie
De burgemeester is zenuwachtig. Zijn collega uit Lenigem komt op bezoek. Hij lacht de burgemeester altijd uit omdat die niet kan schilderen. Marie zal voor de burgemeester een schilderij maken, maar dan niest Samson op het schilderij.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu adopteren een kleine gans, maar hun vrienden vinden het dier te luidruchtig. Ondanks dat kunnen Molang en Piu Piu het niet over hun hart verkrijgen om het gansje weg te doen. Daarmee is een geweldig verhaal over vriendschap geboren.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Slippy moest zijn uitvindingen opruimen dus hij heeft ze aan de koude kant van Mercurius gelegd. Als deze kant opwarmt, wordt het een race tegen de zon om de uitvindingen te redden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella gaat met de nieuwe onderzoeksassistente van haar moeder op zoek naar een verdwenen ster. Ze komen uit bij het super massieve zwarte gat in het centrum van het heelal. Ella leert het wat rustiger aan te doen en beter te kijken.
«
»
12:30 De Smurfen
Als Gargamel per ongeluk het stuifmeel van een zeldzame bloem inademt, verliest hij zijn geheugen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Padgachix is jaloers dat het Hondenlegioen Dogmatix de meest geduchte lijkt te vinden.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina haalt een prehistorische haai uit het ijs, niemand minder dan Sharko's voorouder. De hongerige haai wil Zig opeten, wat goed uitkomt voor Sharko, die eindelijk vijf minuten kan rusten en zijn voorouder zijn werk kan laten doen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.
«
»
13:25 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
13:30 De club van lelijke kinderen
De elfjarige Paul heeft grote flaporen. Op een dag moet hij plotseling mee op schoolreisje. Al snel ontdekt Paul dat hij samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten, omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen.
«
»
15:00 Rox
Team ROX wordt ingeschakeld om het kindje van een president te beschermen. Terroristen bedreigen de president willen dat hij zijn macht overdraagt.
«
»
15:30 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
15:45 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
15:55 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
16:05 Abraca
Firmin is geobsedeerd door zijn videogame en vermijdt alle huishoudelijke taken.
«
»
16:30 Presto's magische school
Vincent vraagt Violette hem kennis te laten maken met meditatie. Als gevolg daarvan verandert de jongen volledig en wordt hij vriendelijk. De verbijstering slaat al snel om in ergernis, want zijn vriendelijkheid is meer dan indringend.
«
»
16:45 Coop Troep
De Boer vindt Bertha en denkt dat ze een zwerfhond is. Hij wil haar trainen om een herdershond te worden. De groep maakt plannen voor een grote ontsnapping, maar dan blijkt dat Bertha van haar nieuwe rol geniet en niet weg wil.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Bitzer blijft achter met een berg werk wanneer de boer het zelf niet meer aankan. Een andere boer komt helpen, maar die is geïnteresseerder in zijn telefoon dan in werken. Shaun en de kudde moeten ervoor zorgen dat Bitzer ook wat rust krijgt.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 Gruwelijke rijmen
Jack groeit op verliefd op zijn buurvrouw Cindy, die op het bal een oogje heeft op de kroonprins. Jack wordt afgeleid door een reusachtige bonenstaak op de bodem van zijn tuin.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
17:45 STIP IT
Op het einde van de Vlaamse Week Tegen Pesten bedanken de STIP IT-brigadiers en boegbeelden alle Ketnetters en volwassenen die opkomen tegen pesten. Deze spetterende liveshow is het grote sluitstuk van een week vol acties en vol stippen.
«
»
18:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Sari en Mars leggen een hoogteparcours af en mogen hun evenwicht niet verliezen. Als ze vallen en de zandgrond onder hen raken, lopen ze immers groot gevaar. Wie of wat er zich onder de grond schuil houdt, is maar de vraag.
«
»
19:29 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Terwijl de paranoia aanhoudt, kiest Lars voor een preventieve aanval, maar door een gebrek aan basiswerk komt hij in grote moeilijkheden. Ferry verliest een belangrijke bondgenoot.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers