TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
08:45 The First 48 Presents Critical Minutes
In Harris County vertrouwen rechercheurs op vingerafdrukken om een vaders auto-overval en moord op te lossen. In Charlotte vindt de familie van een vermoorde vrouw gerechtigheid door middel van DNA-onderzoek.
«
»
09:40 Deadly Lust
Een true crime-serie die schokkende verhalen vertelt over moorden gedreven door intense verlangens en obsessies. Elke aflevering onthult hoe romantische of seksuele lust tot dodelijke gevolgen leidt.
«
»
10:45 Deadly Lust
Een true crime-serie die schokkende verhalen vertelt over moorden gedreven door intense verlangens en obsessies. Elke aflevering onthult hoe romantische of seksuele lust tot dodelijke gevolgen leidt.
«
»
11:45 Buried in the Backyard
Nadat een huiseigenaar een gemummificeerd lijk ontdekt in een vat onder zijn huis, moeten detectives een reeks verborgen aanwijzingen zien te verzamelen om de moordenaar te vinden.
«
»
12:40 Buried in the Backyard
Wanneer het lichaam van een geliefde bejaarde vrouw brutaal vermoord wordt teruggevonden in een decoratieve wensput in haar achtertuin, gaat een detective op jacht om de moordenaar te pakken.
«
»
13:40 Buried in the Backyard
Onderzoekers geloven dat een jonge vrouw uit eigen beweging is vertrokken, maar haar moeder is ervan overtuigd dat iemand in haar omgeving een groot geheim verbergt.
«
»
14:35 Buried in the Backyard
Speurders trachten de resten te identificeren van een slachtoffer dat werd teruggevonden in een achtertuin in Californië. Ze ontdekken dat daar 30 jaar eerder nog een moord werd gepleegd.
«
»
15:30 Buried in the Backyard
Wanneer twee vrouwelijke studenten verdwijnen, blijft hun verblijfplaats maandenlang onbekend. Een reclasseringsambtenaar herinnert zich opzienbarende informatie die de onderzoekers naar de achtertuin leidt.
«
»
16:25 Fear Thy Neighbor
De bergweg tussen hen houdt twee oude buren er niet van elkaar te pesten. Kleine incidenten laten hun jarenlange vijandigheid escaleren naar een bloedige confrontatie, waarbij grenzen van eigendommen veranderen in een strijd tot de dood.
«
»
17:25 Fear Thy Neighbor
Een gezin dat in een appartement woont, ziet hun rust verstoord worden wanneer een luidruchtige buurman intrekt in de woning direct boven hen. Het conflict tussen de twee partijen escaleert en eindigt met een man die bloedend in de gang ligt.
«
»
18:25 Fear Thy Neighbor
Een bewoner die al lange tijd in een rustige straat woont, raakt verstrikt in waanideeën, woede en paranoia. Hierdoor keert hij zich tegen zijn onschuldige buren. Uiteindelijk ontketent hij zijn gewelddadige woede op de gemeenschap in Baltimore.
«
»
19:25 Fear Thy Neighbor
Een gepensioneerd echtpaar maakt een gezin met jonge kinderen blij wanneer ze naast hen komen wonen. Maar wanneer de hond van de nieuwe buren de moeder van de kinderen aanvalt, ontstaat er een hevig conflict dat eindigt in twee schokkende moorden.
«
»
20:30 Chris Watts: Confessions of a Killer
In deze, op een waargebeurd verhaal gebaseerde film, hoopt Chris Watts voor de camera's voor de veilige terugkeer van zijn verdwenen vrouw en kind. Maar achter zijn schijnbaar stoïcijnse houding schuilt een duistere waarheid.
«
»
22:15 A Rose for Her Grave: The Randy Roth Story
Lori is radeloos wanneer haar beste vriendin, Cindy Roth, onder mysterieuze omstandigheden verdrinkt terwijl ze op reis is met haar man Randy. In een poging de waarheid te achterhalen ontdekt ze verontrustend bewijsmateriaal uit Randy's verleden.
«
»
00:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ieder jaar worden er voor vele miljoenen aan steigerdelen van Nederlandse bouwplaatsen gestolen. Kees volgt een groep steigerbouwers die hier genoeg van heeft. Zij raken een stel dieven en witwassers op het spoor en het komt tot een confrontatie.
«
»
00:55 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Thomas werd slachtoffer van sextortion. Een mooie dame op internet die hem voor de webcam vroeg uit de kleren te gaan, bleek een afperser. Alles zou op social media worden gepost als hij niet snel zou betalen. Kees spoort de afperser op in Ivoorkust.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers