TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:25 Hallo België!
Julien is weer niet geslaagd, hij wil een sabbatjaar nemen. Roger steunt zijn idee om een tijdje naar Tibet te gaan, maar Charlotte weerhoudt hem hiervan.
«
»
17:00 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van smeuïge moussaka en het bakken van muesli-koekjes.
«
»
17:35 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van oesters in champagnesaus en zogenaamde 'liefdesappels'.
«
»
18:05 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van mosterdroomsaus, stokvis en pannacotta.
«
»
18:40 SOS Piet
Liliane genoot in Oostenrijk van een heerlijke looksoep. In haar eigen keuken wil het echter nog niet lukken, hoewel ze heel veel look gebruikt. Piet Huysentruyt snelt Liliane te hulp en toont haar stap voor stap hoe pittige looksoep wordt gemaakt.
«
»
19:15 SOS Piet
Piet schiet te hulp bij de bereiding van gefrituurde vis, champignonsaus, en chocoladesaus.
«
»
19:50 De Planckaerts
Eddy is gastspreker op een motivatiebijeenkomst voor managers. Junior krijgt drumles van een professioneel drummer. Stefanie heeft een test-fotoshoot bij Henk Van Cauwenberg en Brigitta Callens.
«
»
20:25 De Planckaerts
Francesco wordt getest op de universiteit van Leuven, hij krijgt een zwaar trainingsschema. Francesco wil als extraatje voor Eddy's verjaardag een motocross organiseren in de Ardennen.
«
»
21:00 Rupel
De politie komt erachter dat er zijn loverboys aan het werk zijn in Boom die meisjes verleiden en vervolgens tot prostitutie dwingen. Agent Simon Knops besluit in de bende te infiltreren.
«
»
22:00 Rupel
Het team onderzoekt een zaak van een arbeider die zelfmoord pleegde, omdat hij gepest werd.
«
»
23:00 Columbo
Om een onbetaalbare kunstcollectie te erven, besluit een kunstcriticus met zijn protegé zijn oom te vermoorden. Al het bewijs lijkt echter te wijzen in de richting van een onschuldige vrouw.
«
»
00:25 All Saints
Vincent wordt in het ziekenhuis gearresteerd voor het aanvallen van de opdringerige Beth. Cate en Charlotte kunnen hun ogen niet geloven wanneer de arts in de boeien wordt geslagen.
«
»
01:20 All Saints
Vincent moet zich in de rechtbank verantwoorden voor het mishandelen en stalken van Beth. Hij is onschuldig, maar hij beseft dat de kans groot is dat hij zal worden vervolgd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers