TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:34 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Het is de eerste schooldag na de zomervakantie en juf Tabatha is in paniek omdat er geen schoolboeken zijn. Stan en Olly gaan ze halen en maken meteen duidelijk dat je van alles kunt leren uit boeken.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Hoera, Barbara komt oppassen. Samen hebben ze veel pret, vooral wanneer Nijntje Barbara pannenkoeken leert bakken. En nu nog alles op tijd opruimen.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
De ouders van Angelina zitten op dansles maar lijken niet het danstalent van hun dochter te hebben.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo gaat vogels zoeken en komt erachter dat niet alle soorten het hele jaar in één land blijven.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen besluit Noddy te onderzoeken waarom.
«
»
06:20 Pip en Posy
Iedereen is op de speelplaats. Pip maakt een drakenkostuum, terwijl Posy een spannend drakenverhaal vertelt. Posy wil de draak zijn, maar Pip vindt dat hij de draak mag zijn omdat hij het kostuum gemaakt heeft.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Bob en zijn team breken de brug van het Spring City Centraal Station af om een nieuw park aan de rivier te bouwen. Scoop veroorzaakt per ongeluk een explosie terwijl hij probeert te bewijzen dat hij niet de slordigste machine van het team is.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Splat en Seymour kijken vol verlangen naar de prachtige nieuwe fiets van Bern. Die van Splat is daarbij vergeleken een gammel krijgertje, de oude van Bern. Wanneer ze de kans krijgen om de fiets stiekem te lenen, belanden ze in een lastige situatie.
«
»
06:45 Lucas de spin
Lucas en Findley krijgen de slappe lach van een ongelukje van Arlo. Ze verontschuldigen zich, maar Arlo begrijpt de boodschap verkeerd en begint te lachen om de tegenslagen van zijn andere vrienden.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Norman en Peter proberen Woolly en Lambykins te halen voor de Pontypandy Animal Parade, maar verliezen uiteindelijk het lam in een geul. Nadat Peter er ook in is beland, probeert het reddingsteam het paar te redden.
«
»
07:05 Coop Troop
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
07:15 PAW Patrol
Als Harold Humdinger een krachtig kristal in handen krijgt uit het binnenste van een machtige meteoriet, moet Ryder samenwerken met Liberty en de Junior Patrollers om te voorkomen dat Harold voor eens en altijd Burgemeester van het universum wordt.
«
»
07:35 Molmans
Wanneer Molmans te veel hooi op zijn vork heeft genomen, vraagt hij Manny of hij meerdere Molmansen kan creëren.
«
»
07:50 Samson en Marie
Marie is verliefd op een jonge topchef. Ze nodigt hem uit om te komen eten en wil iets lekker maken.
«
»
07:55 Biff and Chip
De familie Robinson is klaar voor een dagje naar het Space Park, maar hun auto wil niet starten.
«
»
08:05 Het herriehofje
Hiba ontdekt dat Meneer Wolf jarig is, maar zijn verjaardag niet wil vieren. Ze organiseert een verrassingsfeestje voor hem. Meneer Wolf zijn reactie is alleen anders dan Hiba had verwacht.
«
»
08:15 Kindertijd
Noa en Evi zijn verhuisd en hun oude buurjongetje Kai komt spelen. Ze ontdekken de nieuwe dieren in de omgeving: babyzwanen, lieveheersbeestjes en ook een waterslak.
«
»
08:25 Trex
Simon en Trex spelen superheldje. Snotty Envelopson wil ze overtreffen. Dit gaat alleen niet helemaal goed.
«
»
08:30 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen, zoals: schoonvriezen, ronde kazen, plantenhotel, blindengeleidehonden en poepen in de trein.
«
»
08:50 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:10 Minoes
Een kat transformeert in een jonge vrouw en helpt een journalist bij het blootleggen van een complot.
«
»
10:30 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike onderzoekt de gezondheid van een caracal. Ook stuit ze op twee wilde honden die haar aandacht nodig hebben. En Maaike gaat de wildernis in met een grote groep bavianen.
«
»
10:45 Proefkonijnen
Jurre en Sahil geven een kijkje in hun 'STU', oftewel hun Super Test Universum. Met hun verrukkelijke enthousiasme en freaky humor geven ze de kijkers hét antwoord op knagende vragen uit de wondere wereld van de wetenschap.
«
»
11:10 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Twee BN'ers moeten achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie niet.
«
»
11:35 De eerste keer
Dealen met huisarrest is geen pretje. Kajs moeders zoeken een alternatief. Lena wil juist huisarrest. Omars vader bevrijdt hem. Shirley komt te laat thuis. Benjamins moeder pakt zijn dure spullen af.
«
»
11:50 Heel Holland Bakt Kids
Een groep getalenteerde kinderen gaan de strijd aan om de beste bakker van Nederland te worden. Ze vormen een team met een familielid of een andere volwassene.
«
»
12:30 Rachel valt binnen
Rachel kijkt mee bij de training van een persoonsbeveiliger van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Ze gaat mee met een ex-boef die kinderen wil behoeden voor een carrière als crimineel.
«
»
12:50 Checkpoint
Het testteam zoekt uit of het mogelijk is om zonder ervaring, zoals in een film, een vliegtuig te landen. De jongens en de meiden worden getest wie beter is zonder handen.
«
»
13:15 Silverpoint
Als de tweede uitdaging onoverkomelijk lijkt, rust de verantwoordelijkheid voor het vinden van een oplossing op Louis. Megs frustratie neemt toe en Jay en Kaz vinden in elkaar een onverwachte afleiding.
«
»
13:35 Home Sweet Rome!
Lucy, Nico en William bezoeken een live-uitzending van een voetbalwedstrijd. Kyla trekt voor die dag een horoscoop die uiteindelijk op iedereen van toepassing blijkt te zijn.
«
»
14:00 Summer Break
De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin's oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:15 A Kind of Spark
Addie gaat met haar zussen naar de bibliotheek. Ze hoopt daar meer te weten te komen over de verdwijning van Lady Margaret Fraser.
«
»
14:40 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:35 Liefjes
Drie Nederlandse meisjes gaan vol verlangens naar een camping in Zuid-Frankrijk. Deze zomer gaat het gebeuren, hun eerste stappen in de liefde. Maar het is de vraag of de weerbarstige werkelijkheid wel kan tippen aan hun verlangens.
«
»
16:55 Freeks wilde wereld
Freek zoekt met een zender naar olifanten op de savanne van Namibië. Maar ze laten zich niet makkelijk vinden. Terwijl ze afstand nemen, ontdekken Freek en zijn team dat er ook kleine gevaren loeren op de savanne.
«
»
17:05 Je Zal Het Maar Hebben Junior
Mads is geboren zonder ogen. Raïsha ervaart hoe het is om te voetballen als je niks ziet. Alice heeft alopecia en verloor een jaar geleden een plukje haar en is nu bijna helemaal kaal.
«
»
17:25 Hallo, ik heb een eetstoornis
Jinthe gaat naar de zorgboerderij. Ze heeft rust nodig in haar strijd tegen de eetstoornis. Voor Jinthe speelt social media een grote rol in haar herstel. Samen met Anne-Maar neemt ze een video op.
«
»
17:50 Topdoks
In het Topdoks Lab gaat Elbert de koelkast in. Zijn lichaam gaat hard aan het werk om zijn temperatuur op peil te houden. Lucas heeft het syndroom van Gilles de la Tourette. En Dean rende ooit meer dan 80 uur achter elkaar.
«
»
18:10 Vlogmania
De familie Kick bezoekt een dansvoorstelling, waarbij vader Michael alles doet voor de beste vlog-beelden. Jaylinn heeft spoken in huis en het lukt haar om dit te bewijzen. Ans en Johan doen een challenge waarbij je twintig hamburgers moet opeten.
«
»
18:35 Escape from Albatros
De ouders van Maud vinden het erg belangrijk dat Maud goed presteert op school, maar Maud heeft iets anders aan haar hoofd. Net als Jayson. Hun ouders hebben geen tijd. Dus besluiten ze weg te lopen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Broer en zus D'vine en Angelly gaan verhuizen en dat vinden ze best spannend. Want hoe creëer je een nieuw thuis? Annelie staat aan het begin van de puberteit en is benieuwd wat haar te wachten staat.
«
»
19:40 3 Op Reis
Chris reist door het noorden van Marokko. Dit is het gebied waar de familiegeschiedenis ligt van veel Marokkaanse Nederlanders. Hij gaat naar kitesurfwalhalla Tarifa en viert Eid el Fitr in Tanger.
«
»
20:20 Sergio Over De Grens
Sergio Herman trekt samen met acteur Matteo Simoni naar Costa Rica. Door het lekkere eten en vooral de prachtige golven om te surfen, is dit land voor Matteo de ideale vakantiebestemming.
«
»
21:30 Nieuw Zeer
Help de Hollandse poldercrimineel, De internet date, Schoolreisje gone bad, Hymke is beroofd en De selfie.
«
»
22:00 Laura H
In het Pieter Baan Centrum heeft Laura het gevoel dat er mensen naar haar luisteren zonder over haar te oordelen. Deze compassie helpt haar meer details van haar ontsnapping te herinneren.
«
»
22:55 Van Roosmalen op Reportage
Marcel bezoekt de Vrouwenmars in Utrecht en hij onderzoekt waarom half Rheden tegen de komst van een McDonalds is.
«
»
23:40 3 Op Reis
Chris reist door het noorden van Marokko. Dit is het gebied waar de familiegeschiedenis ligt van veel Marokkaanse Nederlanders. Hij gaat naar kitesurfwalhalla Tarifa en viert Eid el Fitr in Tanger.
«
»
00:15 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:10 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers