TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 The Walking Dead
De gemeenschap is erg op zijn hoede nadat iemand vermist wordt in Alexandria. Verschillende groepen beginnen met een zoektocht, maar ze vinden niet waar ze op hoopten.
«
»
02:45 The Walking Dead
Om een van haar leden te redden, moet de groep van Rick zich buiten de muren van Alexandria begeven. De ervaring zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
03:50 The Walking Dead
Negan slaat zijn slachtoffer dood voor de ogen van de groep van Rick. Dit zorgt voor een fikse ruzie met Daryl. Negan haalt uit en pleegt een nieuwe moord.
«
»
04:35 The Walking Dead
Morgan en Carol betreden een nieuwe, goed gefundeerde gemeenschap. Maar deze lijkt te mooi om waar te kunnen zijn.
«
»
05:20 The Walking Dead
Daryl wordt meegenomen door Negan naar de Sanctuary, het thuis van de Saviors. In de tussentijd krijgt Dwight de opdracht om een weggelopen lid van hun groep terug te brengen.
«
»
06:00 Shipping Wars
Jenn ontvangt droevig familienieuws en wendt zich tot Jarrett om een vreemde zending over te nemen. Dusty gebruikt zijn typische charme om de stemming te temperen van een gezin dat een paar antieke brandweerauto's verplaatst.
«
»
06:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:35 Shark Tank
Een jonge ondernemer presenteert een skateboard dat in kluisjes en rugzakken past. Een ondernemer uit San Francisco beweert dat haar meditatie-app stress in de wereld kan verminderen.
«
»
07:35 Shark Tank
Twee ondernemers presenteren een manier om koffie beter te laten smaken. Een energieke moeder uit Washington heeft een product waarmee kinderen het borstelen van hun haar leuker zullen vinden.
«
»
08:30 Below Deck
Jared en Kyle maken ruzie, wat gevolgen heeft. Cat worstelt om haar plaats te vinden op het jacht. De buitenkant worstelt met een moeilijke dokking terwijl Eileen onder de huid kruipt van het hele jacht.
«
»
09:20 Below Deck
Jared's gedrag van de avond ervoor brengt hem in conflict met kapitein Kerry. Ben wordt in een moeilijke positie gebracht, wat zijn relatie met Sunny zou kunnen beïnvloeden.
«
»
10:15 Below Deck
Door een fout van Ben stranden de gasten en de bemanning tijdens een storm op een afgelegen strand. Een nieuwe matroos arriveert en laat velen aan boord zwijmelen. Sunny's onzekerheden dreigen haar relatie met Ben te ruïneren.
«
»
11:10 Below Deck
Sunny verbetert haar vaardigheden aan dek terwijl Dylan strijdt om de positie van eerste hulp. De eisen van een beroemde huisvrouw drijven het onderbezette interieurteam tot het uiterste.
«
»
12:05 Below Deck
Chef-kok Anthony bezwijkt onder de druk met een à-la-cartedinermenu. De binnenploeg blijft de spanning voelen van het zijn van een stoofpot. De bemanning krijgt een vrije dag om in een resort door te brengen.
«
»
13:00 American Pickers
Mike en Frank ontmoeten Larry, die het ultieme grote jongensspeelgoed heeft, waaronder een zeldzame Porsche en een paar ongewone pick-ups waar de jongens helemaal enthousiast over zijn.
«
»
14:00 American Pickers
Mike en Frank graven zich een weg door een vuilnisbelt op zoek naar roestig goud.
«
»
14:55 American Pickers
De mannen kijken ernaar uit om een voormalig coureur en adrenalinejunkie in zijn vintage garage in Ohio te bezoeken.
«
»
15:50 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
16:45 American Pickers
De jongens gaan naar Minnesota om de overblijfselen van een kermisbedrijf de redden.
«
»
17:45 Storage Wars
Dave Hester keert terug en zorgt meteen voor opschudding en verwarring op de veiling in Montclair, Californië. Brandi vreest dat een kater van Jarrod de zaken in gevaar zal brengen. Ivy doet ondertussen een interessante en kostbare ontdekking.
«
»
18:05 Storage Wars
Een wraakzuchtige Dave Hester keert tot ieders verbazing terug op de veiling in Huntington Beach, Californië. Darrell probeert Brandon in het zadel te helpen. Ivy voelt zich door een blessure genoodzaakt om zijn strategie aan te passen.
«
»
18:35 Storage Wars
Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om zich tijdens het bieden niet door Dave te laten afleiden, die terugkeert met meer bombarie dan normaal. Ivy vindt een schat die hem veel plezier op zee kan opleveren. Darrell probeert tot Dave door te dringen.
«
»
19:00 Storage Wars
Darrell en Brandon jagen opnieuw op verborgen schatten op de veiling in West Covina, Californië. Ivy heeft koopwaar van een lager niveau nodig. Dave doet ondertussen een eersteklas vondst, terwijl Brandi een bowlingblessure oploopt door haar aankoop.
«
»
19:30 Storage Wars
De kopers proberen Dave Hester te verslaan op zijn thuisbasis in Costa Mesa, Californië. Veilingmeester Dan Dotson keert terug, en Darrell en Brandon brengen de veiling tot nieuwe hoogten. Jarrod en Brandi doen een bijzondere ontdekking.
«
»
20:00 Below Deck Down Under
Aesha en Ryan zijn het oneens over service en dat leidt tot een explosieve lunch. Brittini neemt het voor zichzelf op, en Benny wil niet bij het anker werken.
«
»
20:55 Below Deck Down Under
Benny heeft moeite om gemotiveerd te blijven aan boord, terwijl Jamie probeert zijn team op orde te houden. Ryan en Aesha's communicatie in de kombuis komt naar voren wanneer de gasten niet klaar zijn voor service.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Het team is bezorgd wanneer Sebastian onbereikbaar wordt terwijl hij undercover werkt als een nieuwe rekruut.
«
»
22:45 NCIS: New Orleans
Het team moet een mysterieuze vrouwelijke moordenaar opsporen die verantwoordelijk is voor moorden in Athene, Rome en Londen. Wade's zoon smeekt haar om mee te mogen met de politie voor een artikel dat hij schrijft.
«
»
23:40 NCIS
Een telemarketeer meldt de dood van een officier, nadat hij hem aan de telefoon had. Het team ontdekt al snel dat het een flauwe grap was. De officier wordt kort daarna echter dood aangetroffen.
«
»
00:35 NCIS
In een vat worden de lichaamsdelen van drie personen gevonden. Tien jaar geleden heeft Ducky met twee van hen aan een verkrachtingszaak gewerkt. Gibbs is bang dat Ducky het volgende slachtoffer is.
«
»
01:30 The Walking Dead
De overgebleven leden van de groep proberen het hoofd boven water te houden in Alexandria. Ze ontvangen een ontnuchterend bezoek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers