TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Resident
Wanneer een van de artsen bewusteloos wordt aangetroffen in een lift in Chastain, keert het personeel verwoed op zijn stappen terug om de oorzaak te achterhalen. Bell helpt Kit een beslissing te maken over een nieuwe neurochirurg.
«
»
11:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Autumn in New York
Will, een welgestelde 48-jarige restaurateur en verstokte playboy, verleidt de 22-jarige Charlotte, de dochter van een ex-vriendin van hem. Nadat Charlotte hem vertelt dat ze terminaal ziek is, begint Will gaandeweg diepere gevoelens te koesteren.
«
»
16:15 The Goldbergs
Beverly verrast de family met een vakantie. Geoff vertelt Erica de ware reden voor de reis.
«
»
16:45 The Goldbergs
In het laatste jaar van de middelbare school worstelt Adam ermee dat hij cool is, en z'n oude vrienden niet. Beverly wil een betere relatie met Erica en Barry voor ze teruggaan naar de universiteit.
«
»
17:10 The Goldbergs
Geoff en Erica beseffen dat ze uit elkaar zijn gegroeid en Geoff neemt een belangrijk besluit. Beverly probeert een nieuw doel te vinden in de politiek als stadspenningmeester.
«
»
17:30 The Goldbergs
Beverly en Jane hebben slechts vierentwintig uur om de bruiloft van Bill te regelen.
«
»
18:00 The Goldbergs
Beverly's bemoeienis met Adams relatie met Brea leidt tot een confrontatie met haar gescheiden moeder, Vicki. Barry probeert ondertussen de JTP te herenigen na zijn breuk met Ren.
«
»
18:30 Nutty Professor II: The Klumps
Om zijn aanstaande huwelijk te redden probeert professor Sherman Klump van het DNA van zijn duistere alter ego Buddy Love af te komen, maar het experiment pakt helemaal verkeerd uit.
«
»
20:30 Yesterday
Jack Malik was slechts een worstelende songwriter, maar dat is nu verleden tijd. Na een mysterieuze stroomstoring ontdekt hij dat hij de enige persoon op aarde is die zich de Beatles kan herinneren. Jack wordt razendsnel beroemd.
«
»
22:35 9-1-1
De leden van de 118 komen in actie als een vrouw over het balkon van haar penthouse valt. Ondertussen leidt Athena het onderzoek nadat een fietser wordt gespietst op een stopbord en begint Eddie aan zijn therapie voor zijn PTSD.
«
»
23:30 Accused
Nadat de dochter van een man zwaar is mishandeld in het park bij hun huis, moedigen zijn vrienden hem aan om voor eigen rechter te spelen.
«
»
00:20 Mr Inbetween
Freddy's vriendin biedt Ray, die gewond is, hulp aan. Intussen probeert Ray een deal te sluiten met de gangster aan wie Freddy nog geld verschuldigd is.
«
»
00:50 Mr Inbetween
Er is een reden waarom de minder bereisde weg minder bereisd is.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers