TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Walker, Texas Ranger
Alex staat weer tegenover haar aartsvijand Victor LaRue, ditmaal in een rechtszaal waar hij als zelfbenoemde rechter oordeelt over haar lot. Alleen Walker kan haar nog redden.
«
»
15:05 Walker, Texas Ranger
Cordell Walker en James Trivette zijn Texas Rangers. Ze hebben elk hun eigen methodes om de misdaad te bestrijden. Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, maar Walker gebruikt liever geweld.
«
»
16:00 Columbo: Sex and the Married Detective
In één van de spreekslaapkamers van de Allenby Sex Clinic wordt het lichaam gevonden van de seksuoloog David Kincaid. Columbo sluit roofmoord uit omdat buiten de autosleutels niets ontvreemd is.
«
»
17:40 Rescue Cam
Twee skydivers komen vast te zitten aan het landingsgestel van het vliegtuig. Een achtbaan valt stil. Een middelbare student redt iemands leven door een heimlichmanoeuvre uit te voeren.
«
»
18:10 World's Deadliest Drivers
Een overzicht met filmpjes van bijna-ongelukken, buitensporige snelheidsduivels en recalcitrante voertuigen in het verkeer. Ook is er aandacht voor een aantal adembenemende persoonlijke verhalen over tragische incidenten.
«
»
18:40 Rude Tube
Een top twintig van bijzondere transportmiddelen. Met o.a. de snelste scootmobiel ter wereld, een rolschaatser die zich voort laat trekken door een motor en een auto die bestuurd wordt door een iPad.
«
»
19:05 Rude Tube
Een top twintig van internetfails. Met o.a. de slechtste goochelaar ter wereld, een kat die een yoga-instructeur overtroeft en een man verkleed als pandabeer die zichzelf in brand steekt.
«
»
19:35 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 The Man With the Golden Gun
Geheim agent James Bond gaat, na het ontvangen van een kogelbrief, op zoek naar de beruchte huurmoordenaar Scaramanga in de Oriënt. Naast het pakketje lijkt deze gevaarlijke misdadiger ook achter de verdwijning van een dodelijk wapen te zitten.
«
»
22:50 Cheers
Lana Marshall heeft een belangrijke job bij een televisiezender. De dominante, sexy vrouw richt al haar aandacht op Sam en doet hem een voorstel waartegen hij geen nee kan zeggen. Diane vertrouwt het niet en probeert Sam te waarschuwen.
«
»
23:20 Cheers
De kat van Diane is gestorven. Ze wordt in de steek gelaten en niemand lijkt geïnteresseerd te zijn in haar verdriet. Diane is teleurgesteld in de mensen rondom haar.
«
»
23:50 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verdiepen zich in de toenemende oplichtingspraktijken van louche verhuurders. Hierbij onderzoeken ze ook een stijgend aantal gevallen van verzekeringsfraude.
«
»
00:50 Police Interceptors
Ron en Spence gaan naar de plaats van een vermeende aanval met een mes. Lisa en Lewis helpen Lenny bij de arrestatie van een trio dat ervan wordt verdacht de auto van een oude man te hebben gestolen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers