TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Het Weekmenu
Jan Buytaert maakt een weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt steak fiorentina met ovenaardappeltjes, gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst en een gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes.
«
»
02:25 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
02:50 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
03:05 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
03:20 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
03:35 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en hij is vooral verliefd op de zee Gerlando en Peppe maken samen mosselen en zee-egels.
«
»
03:55 Roger van Damme: Bakken
Geen enkel kopje koffie is compleet zonder het koekje. Het wordt nog heerlijker als je het koekje ook in de koffie kan dopen. Roger van Damme bakt speculaaskoekjes, amandelkrullen en coco-rochers.
«
»
04:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint in Marokko's meest levendige stad, Marrakech. Daar ontdekt hij de geheimen van de tajine, verkent het met geconserveerde citroenen doordrenkte straatvoedsel en gaat uit eten in de grootste gemeenschappelijke eetzaal van de stad.
«
»
04:55 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
05:55 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
07:15 Het Weekmenu
Jan Buytaert maakt een weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt steak fiorentina met ovenaardappeltjes, gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst en een gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
09:30 Toasted on wheels!
Dominique en Dagny Ros openen hun foodtruck vandaag in het hartje van Gent. Vandaag staan bloemkooltortilla's, fish sticks met humus en havermoutwafels op het menu.
«
»
09:55 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
10:40 Open Vuur
Tom is al vroeg uit de veren om deeg te kneden, want hij serveert straks drunken cinnamon rolls als 4-uurtje. Sam kiest voor een Oosterse touch met gelakte Peking Duck en Dominique houdt de meatlovers gelukkig met entrecote en mergpijpen.
«
»
11:35 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
12:05 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
12:35 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»
14:05 The Art of Making Cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters maakt drie verschillende cocktails en/of longdrinks klaar. Vandaag schotelt hij de kijker de cocktails Blue Paradise, French 75 en Seventh Heaven voor.
«
»
14:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat in de keuken met de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir. Dagny Ros maakt zelf een lekker smeuïge pesto en bakt een stuk sappige kip. Met wat pasta erbij toont ze hoe je makkelijk een lekkere maaltijd klaarmaakt.
«
»
14:55 Foodies & The City
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
15:35 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
15:55 Open Vuur
Tom is al vroeg uit de veren om deeg te kneden, want hij serveert straks drunken cinnamon rolls als 4-uurtje. Sam kiest voor een Oosterse touch met gelakte Peking Duck en Dominique houdt de meatlovers gelukkig met entrecote en mergpijpen.
«
»
16:50 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
17:30 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
18:00 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt maakt voor de barbecue met vrienden vandaag een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
18:20 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
19:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
20:10 Op de Rooster
Johan Segers en Vlaams Minister President Kris Peeters leggen zalm, mosselen en tarbot op de grill.
«
»
20:40 Peppe's Sicilië
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
21:10 Panklaar
Chef Jan Buytaert vertelt hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer maakt hij kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
21:25 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
21:55 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
22:25 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
23:00 Ainsley Eats The Streets
Ainsley's street food odyssee gaat naar Osaka, waar hij de kunst van het okonomiyaki maken ontdekt, tapas in Japanse stijl probeert en oestertempura en udon noedels met chiligarnalen maakt.
«
»
23:55 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
00:25 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
01:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van de beste en lekkerste gerechten van de afgelopen week.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Celebrity Klopjacht' - Conrad en Cesar (Play4)

De twee overgebleven duo's, Annelien en Stephanie en Conrad en Cesar, hebben de afgelopen dagen indrukwekkend standgehouden. Maar nu staan ze voor hun grootste uitdaging: binnen 26 uur het extractiepunt bereiken. Om de exacte coördinaten te ontvangen, moeten ze eerst een pincode onderscheppen. De speurders zetten echter ook alles op alles om de locatie te achterhalen. Beide teams hebben een verrassende strategie bedacht om de speurders te misleiden. Conrad en Cesar zetten hun ultieme afleidingsmanoeuvre in: de felgroene Lamborghini van Conrad.

'Celebrity Klopjacht', om 19.55 uur op Play4.

Dossiers