TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
03:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
03:50 Unforgotten
In de schoorsteen van een pas gerenoveerd huis wordt een menselijk been gevonden. Het team begint met de identificatie van het slachtoffer. Sunny heeft het nog moeilijk met recente gebeurtenissen. Nieuwkomer Jess krijgt slecht nieuws te verwerken.
«
»
04:35 Unforgotten
Nadat een lichaam in een schoorsteen wordt gevonden, vindt Sunny's team aanwijzingen dat het slachtoffer binnen een periode van tien jaar vermoord is. Inspecteur James moet accepteren dat er een actief onderzoek wordt opgestart.
«
»
05:20 Ghost Stories
Wanneer een familielid van student Garrett naar de universiteitsbibliotheek komt om een specifiek boek op te zoeken, raakt de jonge student betrokken bij een familievete over een testament en de nalatenschap, met huiveringwekkende gevolgen.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer de geesten Alisons geïmproviseerde therapiesessie voor Kitty proberen te saboteren, worden ze ongewild geconfronteerd met hun eigen demonen. En Mike's verlangen om de geesten te zien heeft verrassende gevolgen.
«
»
06:30 Ghosts
Terwijl Alison en Mike zich voorbereiden op een grote investering, slaan de kapitein en Kitty de handen ineen met de andere geesten om een mysterie op te lossen voordat het te laat is.
«
»
07:00 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
07:55 Death in Paradise
Detective Goodman vraagt zich af of de moord op een surfinstructeur ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.
«
»
08:50 Death in Paradise
Humphrey en Camille onderzoeken een dood in de Saint Marie Heritage Society. Detective Goodman wordt tijdens het onderzoek afgeleid door zijn gevoelens.
«
»
09:45 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
10:35 Call the Midwife
Trixie maakt een ernstige fout op het werk, terwijl het team zich inzet voor een gezin uit Biafra. Nancy duikt in het verleden van haar familie en ondertussen is de wereld in de ban van de maanlandingen.
«
»
11:30 Sister Boniface Mysteries
Als een Duitse burgemeester Great Slaughter bezoekt om aanwezig te zijn bij een oorlogsherdenking, slaat het noodlot toe. Het is de vraag of het een tragisch ongeval of een boosaardig plan betreft.
«
»
12:15 Midsomer Murders
Little Auburn is een klein dorp dat sinds de Tweede Wereldoorlog helemaal is verlaten. Het dorp is inmiddels weer geopend, voor de eerste keer sinds de oorlog.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Little Auburn is een klein dorp dat sinds de Tweede Wereldoorlog helemaal is verlaten. Het dorp is inmiddels weer geopend, voor de eerste keer sinds de oorlog.
«
»
13:50 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een buurtwachter in het meest afgelegen dorpje van Midsomer. Tijdens zijn onderzoek komt hij erachter hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan om macht te vergaren.
«
»
14:35 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een buurtwachter in het meest afgelegen dorpje van Midsomer. Tijdens zijn onderzoek komt hij erachter hoe ver sommige mensen bereid zijn te gaan om macht te vergaren.
«
»
15:30 Antiques Roadshow
Fiona en het team zijn terug in het Ulster Folk Museum in Noord-Ierland. De experts bespreken onder andere een DeLorean, een stenen hoofd dat in een tuin is opgegraven en houtsnijwerk met een maritieme geschiedenis.
«
»
16:30 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
In Mongolië maakt Joanna kennis met Mongoolse nomaden en ze bezoekt een goudmijn. Vervolgens reist ze door naar de hoofdstad Ulaanbaatar, waar ze de beroemde Mongoolse keelzangers ontmoet.
«
»
17:20 Murdoch Mysteries
Crabtree zit vast in de gevangenis voor moord, dus Murdoch moet een zaak alleen aanpakken. Hij moet een steekpartij op een gevangene onderzoeken in dezelfde gevangenis.
«
»
18:15 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn team moeten de controversiële Mark Twain zien te beschermen in Toronto.
«
»
19:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu onderzoeken een doodsbedreiging bij Runningbrook, een exclusieve tennisclub die een verraderlijk geheim bewaart.
«
»
20:00 Catch Me a Killer
Micki voegt zich bij een speciaal politieteam dat jacht maakt op de Station Strangler, een seriemoordenaar die inmiddels al tweeëntwintig jonge jongens heeft vermoord.
«
»
21:00 Rebus
Michael heeft redenen om Cafferty te vermoorden, maar John ook. Darryl Christie zint op wraak en hij gebruikt Siobhan om zijn plan uit te voeren.
«
»
21:55 Hope Street
Finn ontdekt wat de ware reden is dat Jo naar Port Devine is gekomen, en dat zint hem absoluut niet. Nicole probeert met haar enorme schuldgevoel te leven.
«
»
22:45 Grantchester
Sidney Chambers gaat naar een toespraak van dominee Nathaniel Todd, een mensenrechtenactivist. Tijdens zijn toespraak wordt de zoon van de dominee neergestoken.
«
»
23:40 Grantchester
Kort voor haar overlijden vraagt een gewonde, jonge vrouw naar Sidney Chambers. Als blijkt dat er moord in het spel is en Sidney de vrouw kort voor haar dood nog gesproken heeft, gaan hij en Geordie op onderzoek uit.
«
»
00:30 Grantchester
Geordie wordt opgeroepen om een inbraak in een informaticalabo te onderzoeken. Wanneer de directeur van het labo in elkaar stuikt en overlijdt aan kwikvergiftiging, vermoedt Geordie kwaad opzet.
«
»
01:15 Cheaters
Zack probeert te verwerken wat hij heeft meegemaakt. Josh en Fola bedenken ondertussen regels voor hun verboden relatie. Esther is bezig met haar schoolreünie.
«
»
01:45 Cheaters
Fola zoekt steun bij Josh na een ontmoeting met haar ex. Na de schoolreünie neemt Esther een besluit over haar relatie met Josh. Josh moet koken voor zijn opa's 80e verjaardag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers