TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotter Than My Daughter
De 57-jarige Anita heeft lange tijd liefdesverdriet gehad, waarna ze los is gegaan. Met haar strake, jonge en sexy stijl trekt ze verkeerde en te jongen aan. De vriendin van de 66-jarige Victor stoort zich aan zijn opvallende kledingstijl.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Motorway
Na een zware crash moeten twee personen uit het voertuig bevrijd worden en een brandende camper zorgt voor een gevaarlijke situatie nabij Sheffield.
«
»
13:05 Labor of Love
Om te testen hoe beschermend de mannen zijn, trekt Kristy met hen de bossen in voor een kampeertrip. Eén van de mannen onthult voorkennis over de andere deelnemers, wat tot spanningen leidt. En Kristy kiest twee mannen uit voor haar eerste date.
«
»
14:05 Skyscraper
Een veiligheidsexpert baant zich een weg door een brandende wolkenkrabber om zijn gezin te redden uit de klauwen van enkele schurken.
«
»
16:00 Familie Gillis: massa is kassa
De coronamaatregelen treffen Peter in zijn portemonnee. Op zijn vakantieparken moet het aantal gasten teruggebracht worden en dat betekent minder kassa. Peter bezoekt een waarzegster om te ontdekken of de toekomst nog massa voor hem in petto heeft.
«
»
17:00 Erfgenaam gezocht NL
In deze zoektocht naar een erfgenaam komt Ruben een connectie in de familie tegen met een van de grootste oorlogsmisdadigers: Heinrich Himmler. Wat is de band tussen deze SS'er en de familie, en wat heeft de erfgenaam daarmee te maken?
«
»
18:00 Een Echte Job NL
Natasja Froger doet er alles aan om het hoge tempo op de spoedeisende hulp bij te houden. Caroline is enorm geraakt door een patiënt die haar aan haar overleden vader doet denken. Rachel raakt diep onder de indruk van een jonge vrouw met borstkanker.
«
»
18:55 Steenrijk, Straatarm
Influencers Jaimy en Mira waren het regenachtige Amsterdam zat en besloten samen hun droom te verwezenlijken in het zonovergoten Zuid-Spanje. Inmiddels runt Jaimy een succesvol vastgoedbedrijf.
«
»
19:50 Den of Thieves
Een beruchte dief bedenkt een plan om de Federal Reserve bank te beroven. Zijn gewaagde plan kent echter complicaties wanneer hij pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van de wetshandhaving komt vast te zitten.
«
»
22:25 Zillion, the Lost Tapes
Zillion is een geldmachine. De cash wordt er letterlijk in sportzakken naar buiten gedragen. Verschillende keren beroven ex-personeelsleden Verstraeten voor miljoenen euro's. De politie luistert zijn telefoon af.
«
»
23:05 Collateral Damage
Brandweerman Gordon Brewer verliest bij een bomaanslag zijn vrouw en kind. Hij gaat op zoek naar de dader, de Colombiaanse vrijheidsstrijder Claudio Perrini.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers