TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui komt slaapwandelend de melkherberg binnen. Klus en Kwebbel zijn net op bezoek. Een slaapwandelaar mag je niet wakker maken en moet je alles laten doen. Dat wil Klus ook wel eens proberen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop heeft het heel druk met het huishouden vandaag. Lui zal een handje toesteken en het lakentje strijken, terwijl Plop hout gaat sprokkelen. Maar Lui is moe, zo moe.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Kwebbel en Plop bouwen een mooi kaartenhuis. Lui en Klus willen tegelijkertijd biljarten. Om het kaartenhuisje te beschermen, stuurt Plop de twee naar boven om te spelen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
De kabouters organiseren een wedstrijd verspringen. Klus beweert immers de beste verspringer van het dorp te zijn.
«
»
06:40 Super Monsters
Tijdens een schoolexcursie naar een natuurkundemuseum wordt Spikes competitieve kant ontstoken tijdens een speurtocht. Hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en alles te vinden.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Als Akka haar vleugel breekt, wordt ze gedwongen het leiderschap tijdelijk over te dragen aan een ander. Dat veroorzaakt een hoop gedoe in de groep en als Smirre plotseling opduikt gaat er nog meer mis.
«
»
07:05 Super Monsters
Frankie en zijn vader doen samen mee aan de ouders-kinderentalentenjacht van de school, maar zijn vader krijgt plotseling last van plankenkoorts. Hij durft niet op te treden voor het publiek.
«
»
07:15 Maya de Bij
Maya moet bewijzen dat ze haar plaats in de weide waard is, anders mag ze niet meer uit de korf.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lex stuurt een kwisfloepser. Daarmee kan je iemand in een bekend persoon of personage veranderen. De anderen moeten dan raden wie hij of zij is. De kwisfloepser gaat echter stuk, waardoor Marx en Hubert Doornroosje en kapitein Haak blijven.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen. Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel.
«
»
08:10 Tarzan en Jane
Nadat het vuur is opgelost, komen Tarzan, Jane en de graaf nog meer sabotagedaden tegen rond het landgoed van Greystoke. Ze ontdekken ook dat iemand gevaarlijke pesticiden naar de biologische boerderij Greystoke in Schotland heeft gesmokkeld.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias experimenteren met de wet van het behoud van energie, die stelt dat energie nooit verloren kan gaan. Daarnaast kijken de Coppens-broers wat er gebeurt als je een ballenmachine op een rijdende auto monteert.
«
»
09:20 Slisse & Cesar
Slisse gelooft niet in waarzegsters, magiërs, pendelaars en tovenaars, maar dat verandert.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Ann en Patrick uit Kortrijk zijn zot van hun twee Australische herders. In Verwende Nesten ontwerpt dierenarts Joshua samen met klusjesman Waud een speeltuin op maat voor de honden. Inclusief zwembad en rooftopterras.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Piet gaat langs bij Sven en Anke van Joe FM. Anke groeide op in een frituur, maar maakt geen friet.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Marble Mania
Vandaag spelen de sportieve Lotte Kopecky, Yanina Wickmayer en Aagje Vanwalleghem tegen elkaar.
«
»
14:55 Vakantiehuis for Life
De duo's zijn halverwege de verbouwingen en krijgen bezoek van nieuw gastjurylid Marc Coucke, oftewel 'Monsieur Durbuy', ondernemer en eigenaar van het chaletpark. Traditiegetrouw na een jurybezoek, roept Julie iedereen samen voor de nabespreking.
«
»
16:05 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:20 Dr. Ken
Dave vraagt een meisje naar het bal voor Valentijnsdag met wat hulp van Ken. Ken is echter geshockeerd wanneer hij erachter komt dat haar vader een rijke advocaat is die zich bezighoudt met wanpraktijken. Ze hebben al eens een conflict gehad.
«
»
16:45 Benidorm Bastards
Nonnen Lea en Hilda bespreken de meest recente aflevering van 'Temptation Island'. De oren van de omstaanders beginnen ervan te gloeien.
«
»
17:10 Helden van Hier: De MUG
Beleef de adrenaline van artsen, ambulanceverpleegkundigen en verplegers tijdens hun levensreddende werk vanuit de eerste rij in 'Helden van hier: De MUG'.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
Magda is jaloers omdat René en Hélène gaan trouwen en ze wil de voorbereidingen in de war te sturen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Elke reden is bij vtm goed voor een stevig feestje. Luk Alloo en Jan Verheyen smijten met verjaardagstaarten. Gert Verhulst heeft ondertussen tien miljoen en kan veel geld opdoen.
«
»
20:30 Fast & Furious 9
Dom Toretto leeft een rustig leven met Letty en zijn zoon. Doms broer duikt onverwacht op, en al snel blijkt dat hij niet terug is gekomen om bij te praten. Wanneer hij de wereldvrede bedreigt, komt de bemanning bij elkaar om hem te stoppen.
«
»
23:05 Arachnophobia
Een dodelijke Zuid-Amerikaanse spin wordt per ongeluk naar de Verenigde Staten gebracht, waar hij paart met een plaatselijke spin en paniek zaait in een klein stadje in Californië.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers