TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon geeft de deelnemers de taak om bekroonde kazen te identificeren op basis van smaak en geur alleen. Maar er zit een addertje onder het gras: om de kaas te vinden moeten ze door angstaanjagende nauwe grotten navigeren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 The World's Most Luxurious Holidays
Bekijk het Mark Hotel en de penthouse suite van 55.000 pond per nacht, waar Meghan Markle haar babyborrel heeft gehouden, en de Vila Azzurine van 180.000 pond per week, een toevluchtsoord voor miljardairs.
«
»
14:00 Blind getrouwd UK: Naspel
AJ Odudu analyseert samen met comedian Tom Allen en presentatrice Chanté Joseph alle drama van de voorbije week. Inclusief exclusieve clips en interviews met de koppels.
«
»
14:40 American Pie 2
Na hun eerste jaar aan de universiteit zijn de vier vrienden klaar voor een zomer vol plezier. Ze huren een zomerhuis aan Lake Michigan, zitten meisjes achterna en beleven allerlei avonturen.
«
»
16:35 Villa Zuid-Afrika
Regi geniet van zijn verblijf in het guesthouse van Kathleen en Steven. Hij is een tevreden klant, en bovendien ook een makkelijke: een zachtgekookt eitje volstaat als ontbijt. Een eitje van een cent voor kokkin Kathleen.
«
»
17:35 Een huis vol emigreert
Voor Janneke en de kinderen gaat de reis naar Spanje beginnen. En bij de familie Kraan is het hoogseizoen op de camping aangebroken.
«
»
18:30 De Bauers - 20 jaar later
Frans en Mariska zijn in Rome. Zestien jaar geleden zijn ze getrouwd in de basiliek van Oudenbosch, een replica van de Sint Pietersbasiliek in Rome. Hun langgekoesterde droom om de echte basiliek te bezoeken komt eindelijk uit.
«
»
19:15 Gladiators
In deze ronde nemen de kandidaten het op tegen de gladiatoren op een van de meest angstaanjagende onderdelen: The Edge, een gigantisch rooster dat hoog in de arena hangt.
«
»
20:30 America's Got Talent: Fantasy Team
Tien oud-deelnemers betreden opnieuw het 'Got Talent'-podium tijdens de derde kwalificatieronde.
«
»
22:10 Identity Thief
Sandy Patterson komt erachter dat ene Diana zijn identiteit heeft gestolen en met zijn geld haar levensstijl financiert. Hij gaat zelf achter haar aan.
«
»
00:10 Gladiators
In deze ronde nemen de kandidaten het op tegen de gladiatoren op een van de meest angstaanjagende onderdelen: The Edge, een gigantisch rooster dat hoog in de arena hangt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers