TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 The Hunt for the I-5 Killer
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Detective Kominek start een klopjacht om een seriemoordenaar te arresteren die ervan wordt verdacht veertien jonge vrouwen te hebben vermoord, langs de snelweg I-5 door Californië, Washington en Oregon.
«
»
10:35 Abducted: The Mary Stauffer Story: Extras
Mary en Beth Stauffer bespreken hoe geloof, liefde en familie hen op de been hielden.
«
»
12:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In het historische centrum van Florence wemelt het van de grote en kleine oplichters. Kees en zijn team leggen hun praktijken bloot en confronteren hen hiermee.
«
»
12:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze - voor de politie vrijwel ongrijpbare - criminelen op te sporen. Het resulteert in een spannend kat-en-muisspel.
«
»
13:35 Snapped
Wanneer bij een welzijnscontrole van een vastgoedmagnaat een moord wordt ontdekt, banen de rechercheurs zich een weg langs vermeend drugsgebruik, wraak en een geval van persoonsverwisseling om een ongelooflijke moordenaar aan het licht te brengen.
«
»
14:15 Snapped
De moord op een Amerikaanse piloot leidt onderzoekers in Las Vegas naar de oase van een vrouw en ze onderzoeken haar banden met een ongewone fanclub.
«
»
15:05 Snapped
Nadat een vrouw heeft gemeld dat zij en haar man zijn aangevallen door een paar aanvallers, stellen de autoriteiten in Oregon een onderzoek in naar de misdaad en ontrafelen zij een ingewikkeld complot.
«
»
15:50 Snapped
Om de plotselinge moord op een gepensioneerde landschapsarchitect op te lossen, onderzoeken de onderzoekers informatie over een ontevreden buurman en een ongeoorloofde affaire om te ontdekken dat de zaden van wrok dicht bij huis zijn geplant.
«
»
16:35 Snapped
Nadat een man geëxecuteerd wordt aangetroffen in zijn huis, volgt de politie een kronkelige weg van hebzucht, drugs en liefdesverdriet om een van haat vervulde moordenaar te ontmaskeren.
«
»
17:15 World's Most Evil Killers
Er wordt in detail gekeken naar de Schotse seriemoordenaar Robert Black die het op jonge meisjes gemunt heeft. Zijn slachtoffers zijn tussen de vijf en elf jaar oud. Over een periode van zes jaar heeft hij vier meisjes vermoord.
«
»
18:05 World's Most Evil Killers
Vier wrede moorden zetten Mark Hobson in het middelpunt van een nationale klopjacht.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Bobby Joe Long zit in een dodencel in Florida. Hij is veroordeeld voor de ontvoering, verkrachting en doding van tenminste tien vrouwen in de Tampa Bay-regio. Dit is over een periode van achttien maanden in 1984.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Bob Berdella wordt ook wel de 'Kansas City Butcher' genoemd. Hij heeft tenminste zes mannen ontvoerd, verkracht, gemarteld en vermoord tussen 1984 en 1987. Hij heeft zijn slachtoffers vaak zes weken gevangen gehouden voor hun dood.
«
»
20:30 An Officer and a Murderer
Kolonel Russell Williams en zijn vrouw behoren tot Canada's meest gewaardeerde koppels. Maar in 2010 kijkt iedereen vol ongeloof toe hoe hij wordt gearresteerd en later veroordeeld voor zijn misdaden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
«
»
22:00 Amanda Knox: Murder on Trial in Italy
Misdaaddrama naar het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse uitwisselingsstudente Amanda Knox die in Italië beschuldigd wordt van de brute moord op haar Britse kamergenote Meredith Kercher.
«
»
23:30 The First 48 Presents Critical Minutes
Na een schietpartij op de parkeerplaats van een motel gaan rechercheurs undercover om de verdachte te vangen. In Dallas wordt een man in zijn appartement doodgestoken. Rechercheurs maken gebruik van een driehoeksverhouding om de verdachte te vangen.
«
»
00:20 The First 48 Presents Critical Minutes
Deze aflevering gaat over drie zaken die in de hitte van het moment ontstonden, zoals een confrontatie met een honkbalknuppel in Kansas City die tot moord escaleert en het paasbezoek van een man aan zijn ex-vrouw in Harris County dat dodelijk wordt.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers