TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Wildernis onder Water
Als je vanuit de lucht naar Nederland kijkt, zie je niet alleen het landschap van nu, maar ook de sporen van vroeger. Je ziet als het ware het samen optrekken van mens en natuur.
«
»
08:45 Het Vuur van de Friezen
Huub en Nynke ontdekken meer over de bezieling van de Friezen, die zich in eerste instantie tegen de invloed van het christendom verzetten. Dit brengt Huub tot vlak bij de paus, op bezoek in Vaticaanstad.
«
»
09:30 Wereldse Hotels
Monica Galetti en Rob Rinder zijn in Zuid-Afrika en werken daar met de medewerkers van het Phinda Private Game Reserve samen om een luxe safari ervaring te bieden aan de gasten.
«
»
10:30 Serengeti
Kali's leeuwentroep neemt de rots over, waardoor de bavianen van Bakari klem komen te zitten. Zij moeten een andere plek zien te vinden. Mafuta heeft zijn vader verloren en daarmee zijn beschermer.
«
»
11:25 Mijn Olympische Droom
Sporters Noah Mbuyamba, Janis Boonstra, Renzo Tjon A Joe en Liesette Bruinsma worden gevolgd in hun mentale en fysieke reis naar de Olympische Spelen in Parijs.
«
»
12:00 Pride Amsterdam - Canal Parade
Splinter Chabot doet verslag van de wereldberoemde botenparade en ontvangt verrassende gasten aan zijn regenboogdesk. Zo schuiven onder meer acteur Diego Gonzįlez-Clark en professioneel dartster Noa-Lynn van Leuven aan.
«
»
15:40 Nu te Zien!
Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bezoekt in Delden het achttiende-eeuwse landhuis en de beeldentuin van Museum No Hero. Het museum is vijf jaar geleden tot stand gekomen uit de brede collectie van privéverzamelaar Geert Steinmeijer.
«
»
15:55 Fryslān Dok
Beeldend kunstenaar Evert van Hemert uit Kolderwolde heeft niet meer lang te leven. Hoe gaan hij en zijn vrouw hiermee om?
«
»
16:30 De verwondering
Geert Jan Blanken is groot liefhebber van de Deense filosoof Sųren Kierkegaard. Kierkegaard leert hem om vol goede moed de dansvloer van het leven op te stappen.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:15 MAX Geheugentrainer
Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u weer meer te onthouden dan u gewend was.
«
»
17:30 Max Skūtsje Journaal
Aandacht voor het skūtsjesilen. Er zijn wedstrijdverslagen en reportages te zien van het SKS Skūtsjesilen in Friesland. Na een jaar afwezigheid vindt de wedstrijd dit jaar weer plaats.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:45 Nederland Zingt
"Aan de onderlinge liefde zullen de mensen zien dat jullie mijn leerlingen zijn", zegt Jezus in Johannes 13 tegen zijn discipelen. De liederen benadrukken deze onderlinge verbondenheid.
«
»
19:10 EO Metterdaad
De 12-jarige Israa is gevlucht uit Syriė en heeft een grote leerachterstand opgebouwd, waardoor ze niet naar de gewone Libanese basisschool mag. Dankzij EO Metterdaad krijgt ze toch les.
«
»
19:30 Met Bromet naar hondencursus
Documentaireserie van Frans Bromet over de relatie tussen de mens en zijn beste vriend: de hond.
«
»
20:05 Het Vuur van de Friezen
Huub Stapel en Nynke de Jong duiken in de stamboom van de zo bekende zwart-witte koeien. Hoe Fries zijn die koeien eigenlijk? Hun melk maakte van de Friezen in ieder geval heuse boter-miljonairs. Tót de tijd hen inhaalde.
«
»
20:55 Kloostergasten
Documentairemaker Sinan Can neemt zijn intrek in Abdij Berne in Heeswijk. Met de broeders praat hij over geloof en beproeving en zijn verlangen om overleden dierbaren na zijn dood weer te ontmoeten.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariėlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:10 Shetland
Ruth krijgt vreselijk nieuws te verwerken. Tosh krijgt intussen klachten over haar agressieve werkwijze. Er komt nieuwe informatie over de dood van Akmal aan het licht. Neil wordt onder druk gezet.
«
»
23:05 Shetland
Calder en Tosh laten de boerderij van de Bains doorzoeken. Op de kalender van Ellen heeft ze een bepaalde datum aangekruist. Als het team te weten kan komen waarom Ellen naar Londen vertrok, kunnen ze erachter komen wie haar moordenaar is.
«
»
00:05 De Nachtzoen
Dierbare en ingewikkelde jeugdherinneringen aan haar vader gebruikt Juliet als bron voor een nieuw lied. Al schrijvend en spelend kwam ze tot verrassende inzichten over de man die altijd in haar leven is geweest.
«
»
00:20 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariėlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
01:00 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariėlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers