TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Good Doctor
Shaun, Asher en Powell behandelen op Halloween een jonge patiënt met een zeldzame erfelijke ziekte. Glassman en Shaun moeten hun meningsverschillen overwinnen om samen te werken en een oplossing te vinden voor Lims verlamming.
«
»
13:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Patriot Games
Op vakantie met zijn vrouw en dochter, raakt voormalig CIA-agent Jack Ryan betrokken bij een IRA aanslag op een lid van de Britse koninklijke familie.
«
»
17:25 Superstore
Na een diefstal begint Dina een onderzoek en stuurt daarmee de halloweenplannen in de war. Jonah en Cheyenne zoeken toenadering.
«
»
17:50 Superstore
Cloud 9 wordt een officieel stembureau. Dina en Glenn zitten vast aan een cover-up. Mateo probeert zijn ongedocumenteerde status te verbergen.
«
»
18:15 Superstore
Glenn huurt de echtgenoot van Amy in om tijdens de vakantie te helpen. Jonah en Garrett houden niet van de temperaturen. Glenn zoekt naar de ideale kerstman voor de winkel.
«
»
18:35 Superstore
Het personeel is geveld door voedselvergiftiging op Black Friday. Mateo en Cheyenne bedenken een manier om van Black Friday te profiteren.
«
»
19:05 Superstore
Op Nieuwjaarsdag komt Amy aanzetten met een stapel geld die in de bak met gevonden voorwerpen lag. Cheyenne bewijst dat ze geen geheim kan bewaren.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum gaat samen met Katsumoto op zoek naar twee mannen die spoorloos verdwenen tijdens een familievakantie. Higgins en Kumu onderzoeken intussen de moord op een geliefde hond.
«
»
20:30 Knocked Up
Na een nachtje doorzakken belandt de vierentwintigjarige journaliste Alison in bed met nietsnut Ben. Een onenightstand die ze snel wil vergeten, tot Alison acht weken later ontdekt dat ze zwanger is.
«
»
22:55 The Age of Adaline
Sinds een mysterieus auto-ongeval in de jaren '30 blijft Adaline voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze in 2015 eindelijk een man voor wie ze haar onsterfelijkheid zou willen opgeven.
«
»
00:45 A.P. Bio
Directeur Durbin en Helen vegen kluisjes schoon, Jack ontdekt dat Anthony loog over zijn buitenschoolse activiteiten. Jack en Lynette volgen Anthony om erachter te komen wat hij echt van plan is. De zoektocht naar Stefs baby-donor wordt intensiever.
«
»
01:10 A.P. Bio
Terwijl de rest van de stad zich voorbereidt op de viering van Toledo's jaarlijkse Katie Holmes Dag, beramen Jack en Marissa een plan om de feestverkiezing te verpesten.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers