TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Peaky Blinders
Micheal heeft een voorstel en besluit dit op tafel te leggen tijdens een familiebijeenkomst. Tommy wil Mosley kosten wat het kost uitschakelen en klopt aan bij een oude vijand. De spion wordt ontdekt.
«
»
03:25 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
04:20 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, een gevaarlijke crimineel die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
05:10 Grantchester
Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland.
«
»
06:00 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
06:30 Agatha Christie's Marple
De inwoners van Chipping Cleghorn worden via een advertentie in de krant uitgenodigd in het huis van Letitia Blacklock voor een moordspel. Maar van een spel is geen sprake wanneer iemand wordt doodgeschoten.
«
»
08:05 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
08:50 Father Brown
Aan het extravagante nieuwjaarsfeest van Lady Felicia komt abrupt een einde wanneer een vip-gast wordt vermoord.
«
»
09:35 All Creatures Great and Small
Wanneer Mrs. Hall vrij neemt voor een ontmoeting met iemand die vroeger veel voor haar betekende, schuift Siegfried alle huishoudelijke taken af op Tristan, terwijl hij zich alleen met de praktijk bezighoudt.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Op de radio wordt bekendgemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat. Terwijl iedereen in Skeldale House gedwongen wordt na te denken over wat belangrijk is in het leven, ontdekt James een geval van tuberculose in Heston Grange.
«
»
11:10 Inspector George Gently
Gently en Bacchus zijn geschokt wanneer het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een auto die uit de rivier wordt gehaald. De auto blijkt eigendom te zijn van een adelijke familie.
«
»
12:40 Hope Street
De nieuwe rechercheur van Port Devine, de mysterieuze Jo Lipton, komt meteen in actie als ze op een gewapende uitbraak in een gevangenis inrijdt. Terwijl ze de situatie onder controle krijgt, maakt Jo veel indruk, vooral op agent Callum McCarthy.
«
»
13:25 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
14:15 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Murdoch maakt jacht op een katholieke man die verdacht wordt van een poging tot moord op de protestantse burgemeester van de stad.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch onderzoek doet naar sterfgevallen rond Egyptische antiquiteiten, is Crabtree ervan overtuigd dat de doden het gevolg zijn van een vloek.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een vrouw bekent dat ze haar echtgenoot vermoord heeft. Het onderzoek blijkt echter problematisch, want het lichaam kan nergens gevonden worden. Detective Richard Poole en zijn team staan voor een raadsel.
«
»
20:00 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl Eliza en Nash nog steeds moeite hebben om samen te werken, begeven ze zich voor een explosieve zaak in een bedrijfstak waar mensen bereid zijn te doden voor hun geheimen. De introductie van een nieuwe techniek gaat met twee moorden gepaard.
«
»
21:00 Unforgotten
Het onderzoek naar het verleden van David Walker doet het team vermoeden dat hij veel psychologische problemen had. Marion heeft met Cassie een gesprek over haar verleden, dat al snel stekelig wordt.
«
»
22:00 Unforgotten
Als er een zorgwekkende beschuldiging geuit wordt over David, onderzoekt het team de zaak opnieuw, waarbij ze het ook van deze kant bekijken. Marion heeft ondertussen op haar werk problemen die ook haar persoonlijke leven in gevaar brengen.
«
»
23:00 Silent Witness
Professor Sam Ryan wordt vermist en Niki is vastbesloten om te achterhalen wie het DNA heeft gemanipuleerd en te bewijzen dat Tom onschuldig is.
«
»
00:10 Silent Witness
In de nasleep van het vrachtwagenongeluk stuit het team op aanwijzingen voor een vernuftig complot. Nikki's onderzoek naar de manipulatie met het DNA brengt een politieke dimensie aan het licht.
«
»
01:10 New Tricks
Sasha en Steve vragen Fiona om hulp om bewijs verder te examineren. Danny en Gerry slaan op de vlucht, terwijl ze proberen bewijs te vinden dat Gerry's onschuld aan kan tonen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers