TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:50 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:50 Slisse & Cesar
Jan en Rik zoeken verwoed naar een manier om Melanie en Slisse de deur uit te krijgen. De jongelui willen een houseparty geven en dat zien Jan en Rik uiteraard absoluut niet zitten.
«
»
17:25 Slisse & Cesar
Slisse vindt dat Cesar te veel vrije tijd heeft en stelt zijn boezemvriend aan als butler. Maar wanneer Melanie en Slisse tegelijkertijd een beroep doen op hun nieuwe kracht, zitten ze met een probleem.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Jan vertelt Melanie en Valerie dat het paard van zijn baas op sterven ligt. Cesar vangt maar een deel van het gesprek op, en raakt ervan overtuigd dat zijn boezemvriend Slisse binnenkort zal overlijden.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Tinneke organiseert een barbecue voor Slisse, die vandaag vijftig wordt. Joe heeft zich een nieuwe look aangemeten. Het Nederlandse nichtje van Valerie komt op bezoek, Jan en Rik zijn meteen helemaal weg van deze knappe verschijning.
«
»
19:00 Slisse & Cesar
Cesar ontvangt onverwacht een brief met slecht nieuws: zijn huis wordt onteigend en wordt binnenkort dakloos. Hij besluit bij Slisse te gaan logeren, om alvast te wennen aan een ander bed.
«
»
19:30 Bompa
Na haar zoveelste tegenslag in de liefde, besluit Julia als volgeling van Krishna haar verder leven door te brengen. Roger kan zijn oren niet geloven en begrijpt zijn dochter niet.
«
»
19:55 Bompa
Met de gewonnen premie van de kermiskoers trakteert Roger de fietsclub op een uitstap naar de Ardennen. Ze rijden met de trein tot in Matloie en vandaar gaat het verder per fiets.
«
»
20:30 Bompa
Roger voelt zich in zijn nopjes. Hij kent de streek van Herbeumont op zijn duimpje. Achmed wil beslist het kasteel van Godfried Van Bouillon bezoeken.
«
»
21:00 Bompa
Roger komt van tante Josée te weten waarom ze hun huwelijk voorlopig wil uitstellen. Haar broer Bill en zijn vrouw Lizzy komen uit Zaïre naar België. De vraag is of ze slechts een paar weken blijven.
«
»
21:30 Bompa
Leo en Sonja verhuizen naar Aartselaar en iedereen heeft zo zijn eigen idee over hoe dit het best kan gebeuren. Bompa kiest voor de goedkoopste oplossing, namelijk alles zelf doen.
«
»
22:05 The Golden Girls
Dorothy moet een toespraak houden op de begrafenis van haar broer Phil. Ondertussen bereikt een vete tussen Sophia en Phils weduwe een hoogtepunt, wat ertoe leidt dat Sophia haar gevoelens over de drempel mietert.
«
»
22:35 The Golden Girls
Rose wil meer avontuur in haar relatie met Miles en geeft hun beiden op voor een cursus skydiven. Blanche's relatie met een gewelddadige man zet Dorothy aan haar ware gevoelens uit te spreken.
«
»
23:00 The Golden Girls
Blanche's homoseksuele broer Clayton komt op bezoek in Miami en heeft een verrassende mededeling: hij heeft iemand gevonden aan wie hij zich wil binden. Blanche kan Claytons seksuele geaardheid maar niet accepteren.
«
»
23:25 The Golden Girls
Als Miles hoort dat een maffialid is overleden, onthult hij dat hij in een getuigenbeschermingsprogramma heeft gezeten. Maar als blijkt dat het maffialid z'n dood in scène heeft gezet, moet Miles weg uit Miami om onder te duiken.
«
»
23:50 The Golden Girls
Dorothy doet heel stiekem om te voorkomen dat Sophia erachter komt dat ze iets heeft met Stan. Maar als Stan Dorothy ten huwelijk vraagt, moet ze Sophia wel de waarheid vertellen.
«
»
00:20 All Saints
Terri heeft last van ochtendmisselijkheid. Ze wil haar geheim met Mitch delen, maar ze is bang voor zijn reactie. Bron probeert het met Ben bij te leggen, maar de breuk tussen hen lijkt definitief.
«
»
01:10 All Saints
Paul, de neef van dokter Mitch, gaat door een hel wanneer hij te horen krijgt dat zijn vrouw Hannah de rest van haar leven in bed zal doorbrengen. Geruchten beginnen zich te verspreiden als Bron haar ex met Paula een verjaardagsfeest ziet verlaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers