TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 De slimste mens
De uitdager in deze aflevering is Nikki Dekker.
«
»
02:55 Puberruil
Boerin Wilke ruilt met artistieke Troy. De zestienjarige Troy woont met vader, bonusmoeder, broertje en halfzusje in Voorhout. De zestienjarige Wilke woont met ouders en twee zusjes op een boerderij.
«
»
03:30 Tropenjaren
Rosa nodigt zichzelf uit voor een feest van Bridget Maasland om weer even haar oude zelf te zijn. Jelle heeft geen zin, maar moet toch mee. Bregje zoekt een man en Steve zoekt zijn nieuwe vriendin.
«
»
04:00 De slimste mens
De uitdager in deze aflevering is Nikki Dekker.
«
»
04:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
05:04 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy houdt meer van alle blauwe dingen dan van wat dan ook. Hij drinkt uit een blauwe mok, zit op een blauw kussen en houdt alleen van blauw speelgoed. Maar een foto met alleen blauwe kleur is saai. Vanaf nu wil hij weer van alle kleuren houden.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel speelt een spelletje: hij doet net of hij een olifant is die in een spinnenweb woont.
«
»
05:40 Hoi Duggee
Duggee gebruikt zijn verrekijker om naar vogels te kijken. Het probleem is dat je bij vogelkijken erg erg stil moet zijn en dat is erg erg moeilijk voor de eekhoorns.
«
»
05:45 Angelina Ballerina
Angelina, A.J. en Marco gaan met de Cheddar Cheese Slide optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever een andere dans. Ze vinden een inventieve oplossing.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan vissen kijken in het aquarium. JoJo staat versteld van de vissen en zeedieren.
«
»
06:10 Noddy, de detective
De Ridders van het Fabelbos zijn in alle staten want er is een Dreigende Draak gesignaleerd.
«
»
06:20 Pip en Posy
Wanneer Posy met een logeerpartijtje bij Pip vergeet om Kikker mee te nemen, doet Pip iets wat alleen een echte vriend zou doen: hij leent zijn lievelingsknuffel Varkentje uit aan Posy.
«
»
06:30 Bob de Bouwer
Bob en het team bouwen een spiraalvormige hellingbaan om de rit naar een park directer te maken.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Wanneer Karel Seymour vindt, weet Splat hem ervan te overtuigen dat het geen muis is maar een zieke eekhoorn. Bezorgd om het dier, stopt Karel hem in een kooitje en neemt hem mee naar school om voor hem te zorgen.
«
»
06:50 Lucas de spin
Als Bodhi haar tong bezeerd, is het aan dokter Lucas om haar te helpen weer normaal te worden.
«
»
07:00 Klumpies
Ella gaat in bad en zit vervolgens onder de blauwe vlekken.
«
»
07:05 Sien van Sellingen
Als Sien stinkboer wordt genoemd besluit ze haar kleren te wassen. Oma komt oppassen. Sien denkt dat de danslerares een wit wief is en verwisselt haar CD voor een kikker!
«
»
07:15 Samson en Marie
Marie wil bij de politie, met Samson als speurhond. Ze begint Samson tegen zijn zin te trainen.
«
»
07:20 Puck en het Verdwenen Schaap
Puck en Stijn gaan, in alle vroegte en zonder dat iemand het weet, het schaap met de blauwe stip zoeken, maar raken al snel de weg kwijt.De hond Pink is er niet gerust op en slaat alarm bij Bert en Marja, de ouders van Stijn.
«
»
07:30 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
07:50 Bouwer Power
In de haven moet er heel veel kuub zand worden gestort, maar de chauffeurs van de dumpers zijn zoek. Lukt het Soy, Joos en Abel om de chauffeurs terug te vinden en deze klus op tijd te klaren?
«
»
08:00 Stop!
Er wordt groente uit de moestuin gestolen. Abbe weet wie de dief is, maar wordt dan zelf verdacht.
«
»
08:10 Kindertijd
In de serie Ik maak muziek laten kleuters zien hoe ze plezier beleven aan het maken van muziek. Vandaag: ik ben DJ.
«
»
08:20 Beestenbrigade battle
Dit keer gaat de aflevering over de duizendpoot.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Nienke van Dijk nemen het tegen elkaar op. Twee groepen 8 uit Utrecht strijden om de felbegeerde beker tijdens The Battle flag-football.
«
»
08:55 AAP
Na een faliekant mislukte presentatie op school, krijgt Lena van Juf Carola nog een kans. Ze moet verplicht naar het museum om vervolgens een spreekbeurt te houden. Dante en Benedict gaan ook mee.
«
»
09:20 Superheldenschool
Kine wil met Alfa's tijdmachine het verleden veranderen want iedereen weet dat ze verliefd is op Finn. Eno vecht met zijn zeven kloonbroertjes tegen de klok om op het schoolfeest te kunnen zijn.
«
»
09:35 Freeks Jungle School
Freek staat oog in oog met een reusachtige gier. Hij legt uit waarom deze lijkenpikkers hun slechte reputatie absoluut niet verdienen en waarom ze juist van levensbelang zijn voor de natuur. Freek vertelt hoe gieren de natuur schoon en netjes houden.
«
»
09:45 Zapp Kids Top 20
JOB (Dutchtuber) komt langs en zingt zijn nummer Nostalgie. Jayda van UNITY stapt in de auto bij Stefania en zingt haar favoriete nummers.
«
»
10:10 Zappsport Kantine
Theo heeft een nieuw baantje gevonden als personal trainer. Jochem en Tijn krijgen hulp van rolstoelbasketballer Mustafa Korkmaz bij een handige aanvalsvorm en het is de beurt aan Ajax om te latjetrappen.
«
»
10:35 Mattie & Sammie en de drie Grootste Fouten van het Universum
Matti en Sami's vader komt uit Finland. De twee jongens willen al lang het vaderland van hun vader zien, maar de familie heeft het geld niet. Dus Matti verzint dat hij de loterij heeft gewonnen en overtuigt zo zijn ouders om naar Finland te gaan.
«
»
12:00 Heel Vlaanderen bakt kids
Bakken is eigenlijk ook een beetje wetenschap en daarom is het in de derde aflevering van Junior Bake Off wetenschapsweek. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Jeroom assistentie in het Bake Off lab van Lieven Scheire.
«
»
12:45 Heel Vlaanderen bakt kids
In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkertjes, want in deze vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom en juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden krijgt hij assistentie.
«
»
13:25 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:40 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:00 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:15 De Faker op vakantie
Juvat Westendorp, Britt Scholte en Tim Senders van team Groen nemen het op tegen Stephanie van Eer, Steven Kazàn en Rani (Shannon Hilversum) van team Paars. Ze gaan langs bij gezinnen op vakantie om erachter te komen welk gezinslid de faker is.
«
»
14:30 De Faker op vakantie
Juvat Westendorp, Britt Scholte en Tim Senders van team Groen nemen het op tegen Stephanie van Eer, Steven Kazàn en Rani (Shannon Hilversum) van team Paars. Ze gaan langs bij gezinnen op vakantie om erachter te komen welk gezinslid de faker is.
«
»
14:45 Weekoverzicht Het verborgen eiland
Weekoverzicht van een serie over twee families die als samengesteld gezin voor het eerst op vakantie gaan. Wanneer ze zeilen op de Waddenzee komen ze vast te zitten op een onbekend eiland. Hun reis verandert in een gevaarlijk avontuur.
«
»
15:35 Invisible Sue
Een stripboekenfan kan na een ongeluk in het lab van haar moeder onzichtbaar worden. Ze gebruikt haar nieuwe krachten om de schurken te vinden die haar moeder hebben ontvoerd.
«
»
17:05 Earth Challenge
Zo'n 380 miljoen jaar geleden ontwikkelden vissen poten en kropen ze het land op. Een wereld die bestond uit metershoge schimmels en bizarre dieren zoals duizendpoten van 2,5 meter lang.
«
»
17:45 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je een leugendetector kan verslaan en testen of je beter kunt grijpen naar grote of kleine knuffels op de kermis. In 'Glijdt't?' is het de beurt aan slibberig slijm.
«
»
18:15 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid én lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:45 Steken en Prikken: Op Vakantie
Emma of Jurre laat zich bijten door een weverboktor. De weverboktor is lid van de boktor-familie. De weverboktor is een echte houteter en kan zelfs door hout heen bijten. In Italië doet de weverboktor het aardig, in de rest van Europa minder goed.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
De co-host van Ron Boszhard is Sylvana IJsselmuiden.
«
»
19:50 NOS Olympische Spelen: Parijs Live
Live sportverslagen van de Olympische spelen vanuit Parijs. Met onder meer handbal, volleybal, roeien, atletiek, hockey, zwemmen en turnen.
«
»
20:30 Socutera
In landen waar armoede heerst, zijn paarden en ezels de werkkrachten van de allerarmsten. Brooke Hospital helpt deze dieren met gratis diergeneeskundige hulp en met voorlichting aan de eigenaars.
«
»
20:40 Beck
Josef is geschorst, in afwachting van een intern onderzoek naar zijn vermeende mishandeling van Säpo-agent Klas Fredén, die binnen de politieorganisatie naar nog hogere hoogten is opgeklommen.
«
»
22:20 Samenvatting Pride Amsterdam - Canal Parade
Splinter Chabot doet verslag van de wereldberoemde botenparade en ontvangt verrassende gasten aan zijn regenboogdesk. Zo schuiven onder meer acteur Diego González-Clark en professioneel dartster Noa-Lynn van Leuven aan.
«
»
23:00 It's a Sin
September 1981. De levens van Ritchie, Roscoe en Colin kruisen elkaar wanneer ze samen een appartement huren in Londen. Maar een verre dreiging betekent dat het leven in de jaren tachtig weleens heel fragiel zou kunnen worden.
«
»
23:55 It's a Sin
December 1983. Ritchie en Jill worstelen met hun acteercarrière en Colin trekt naar New York. Maar wanneer Gloria Jill om een vreemde gunst vraagt, raakt ze verstrikt in een web van leugens. Ondertussen komt ook het aidsvirus steeds dichterbij.
«
»
00:45 It's a Sin
In het jaar 1986 gaat alles z'n gangetje. De vrienden van The Pink Palace hebben een job, worden verliefd en ontdekken de wereld. Maar dan slaat compleet onverwacht het noodlot toe en dat is voor de vrienden het begin van een vreselijke strijd.
«
»
01:40 It's a Sin
Maart 1988. Ritchie begint aan zijn eenzame reis naar huis. Maar dan steken de aidsprotesten de kop op en Jill wordt in gevaar gebracht. Ondertussen zit Roscoe op ramkoers met Margaret Thatcher.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers