TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Chicago P.D.
Het team gaat undercover om de gevaarlijke, nieuwe drugsdealers op te pakken die vastbesloten zijn de concurrentie te verdrijven. De informant van Ruzek blijkt echter een ongeleid projectiel die de hele operatie in gevaar brengt.
«
»
16:10 Chicago P.D.
Ruzek en Atwater moeten een arrestatie verrichten na een spraakmakende schietpartij. De situatie wordt gecompliceerder als duidelijk wordt dat iemand niet wil dat ze terugkomen naar het station.
«
»
17:00 Frozen Gold
Ray en Elley staan voor een slopende tocht, onderweg naar een naburige locatie. Erik, Kimberly en Tiffany komen in opstand nadat hun poging om een sluis op te zetten compleet mislukt is.
«
»
17:55 Frozen Gold
De expeditie is halverwege. Alle teamleden denken intussen de beste plek voor een goede goudoogst gevonden te hebben, maar een weging zorgt voor verrassende resultaten.
«
»
18:45 Frozen Gold
Kimberly en Tiffany krijgen een zeldzame kans om met geliefden op het thuisfront te praten. Christian en Elley besluiten hun buikgevoel te volgen en gaan op een naburige locatie op zoek naar goud.
«
»
19:40 Frozen Gold
Ray moet een belangrijk onderdeel van de mijnbouwinfrastructuur bouwen. Elley besluit elders op zoek te gaan naar andere mineralen.
«
»
20:30 Carlito's Way
In 1975 komt Carlito Brigante na vijf jaar gevangenis vrij, doordat zijn corrupte advocaat een technisch foutje heeft ontdekt. Hij is vastbesloten om op het rechte pad te blijven, maar raakt verscheurd tussen zijn vriendin en zijn advocaat.
«
»
23:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Anton Sullivan moet op zoek naar een ontsnapte gevangene die een gevaar voor de samenleving vormt. Een drone en de politiehond worden ingezet om de man terug te vinden.
«
»
23:55 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt Turner en Rich Woodward achtervolgen een onverzekerd voertuig. Wanneer de bestuurder uiteindelijk halt houdt, blijkt dat hij zelfs nooit zijn rijbewijs heeft gehaald.
«
»
00:50 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt Turner en Ian Cosgrove houden de bestuurder van een busje met valse nummerplaten tegen. De man weigert zijn identiteit te delen.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers