TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:45 De week van Bruzz
Een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten in Brussel van de afgelopen week.
«
»
17:15 Kijk uit
Op alternatieve wegen zoals een jaagpad geldt een snelheidsbeperking en wordt de toegang beperkt voor gemotoriseerd verkeer. Op die manier ontstaan er veilige verbindingswegen voor zachte weggebruikers zoals wandelaars en fietsers.
«
»
17:20 Evolve
Tijdens het eerste deel van zijn reis onderzoekt Patrick hoe het leven is geëvolueerd om op alle uithoeken van de planeet te kunnen gedijen.
«
»
18:15 Dynasties
Een jong alfavrouwtje van een stokstaartjesfamilie leeft in de onherbergzame schoonheid van de Makgadikgadi-zoutvlakte. Haar koninkrijk is een omgeving waar stokstaartjes zich nog net kunnen handhaven.
«
»
19:09 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.05 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:15 Vranckx
Tijdens het regenseizoen staan grote stukken van Tsjaad onder water. Zelfs de Sahara ontsnapt er niet aan. De woestijn wordt groener en er zijn waterpoelen. Maar transport over land is er ondoenbaar geworden.
«
»
20:45 The Responder
Casey wordt hard aangepakt door Barry en Ian, maar ze kan ontsnappen. Chris haast zich naar de schuilplaats van Casey en vindt daar een hoop drugs, die hij in paniek mee naar huis neemt.
«
»
21:40 The Responder
Chris vertelt zijn partner Rachel over zijn mentale problemen en over zijn degradatie. Carl is op zoek naar de 30.000 pond die hij Chris moet betalen, maar hij werkt zich steeds verder in de nesten, tot het noodlot toeslaat.
«
»
22:30 Far From the Madding Crowd
Bathsheba Everdene is een mooie, trotse vrouw met een onafhankelijke geest. Ze wordt door drie zeer verschillende mannen het hof gemaakt: schapenhouder Gabriel Oakeen, roekeloze sergeant Frank Troy en de welgestelde oudere vrijgezel William Boldwood.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers