TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het ontdekken van een mozaïek van een vlinder, een van kleur veranderende robot en een Boekenmeisje dat een brug maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De verveling van Dimitri en zijn vrienden wordt uiteindelijk onderbroken door een masker dat uit de taxi is gevallen. Het voorwerp kan met een beetje intelligentie op leuke manieren worden gebruikt.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty bouwt een paleis met bouwstenen. Hij laat Eddie of Lulu hem niet helpen. Wanneer Monty vast komt te zitten nadat de speelgoedstenen op hem instorten en hij om hulp roept, beseft hij dat hij vrienden nodig heeft.
«
»
06:45 Odo
Na veel graafwerk toont de kampleider de kampeerders een tijdcapsule gevuld met verbazingwekkende dingen die kampeerders van lang geleden hebben achtergelaten. Nu wil Odo iets begraven voor de vogels van de toekomst.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper heeft samen met Helpende Hand een pretpark gebouwd, maar hij is zo ongeduldig dat hij zijn vriendjes al binnenlaat zonder alles eerst goed af te maken. En dat zorgt voor de nodige problemen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie wil goochelen. Samson vindt dat best spannend. Hij moet in een doos gaan zitten en dan zal Marie een grote verdwijntruc uitvoeren. Maar wanneer Marie de doos weer opent, is Samson tot haar verbazing echt weg...!
«
»
07:30 Coop Troep
Prince roept de troep op om het huis van een muis te ontdoen. Terwijl de ene groep de muis probeert te vinden, probeert de andere groep Prince te helpen zijn katachtige instincten te herontdekken, wat geen gemakkelijke missie is.
«
»
07:40 Kapot gaan
Gloria neemt Average Rob en Arno The Kid mee naar Marche-les-Dames. Ze gaan kapot van de hoogte door te starten met een deathride, daarna beklimmen ze een kasteel en moeten ze via een touw veilig beneden zien te geraken.
«
»
07:50 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
07:55 Nog één keer... Mini's
Videoreeks waarin Ketnet-wrapper Gloria Monserez een inkijk geeft in haar laatste weken bij Ketnet.
«
»
08:00 #LikeMe
Wolfs annuleert de eindejaarsfuif, maar daar zijn de leerlingen het niet mee eens. Ze hopen de directeur dan ook van mening te doen veranderen. Vince stelt voor dat Caro en Emma de koppige directeur op andere gedachten proberen te brengen.
«
»
08:25 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
08:30 Pluisje durf te vliegen
Een plevierkuiken raakt gescheiden van zijn familie en begint aan een gevaarlijke reis om zijn dierbaren te redden van een boosaardige valk.
«
»
09:55 Molang
Piu Piu wordt een officiële ambtenaar dankzij Molang, die hem heeft geholpen en aangemoedigd. Maar omdat hij het erg druk heeft met zijn werk, lijkt Piu Piu Molang al snel te zijn vergeten.
«
»
10:00 Molang
De beste vrienden Molang en Piu Piu zijn op vakantie en proberen overal van de zon te genieten, maar Piu Piu wordt voortdurend achtervolgd door een grappige wolk die hem te veel ongewenste schaduw geeft.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Het is een warme dag en Sigve en Bernie maken de tube zonnebrandcrème van Sharkfin leeg. Marina dwingt de haai in de schaduw te blijven om zichzelf tegen de zon te beschermen en hij moet nog inventiever zijn om de zeemeermin te beschermen.
«
»
10:20 De WieWats
Mustard is geïrriteerd omdat hij voor zijn kleine broertje Braylon moet zorgen, die iedereen gek maakt. Braylon wil piraatje spelen, dus Ollie tekent een boot voor hem die verdwijnt met Braylon aan boord.
«
»
10:30 De Smurfen
Hippe Smurf probeert een puist te genezen met magie, maar hij verandert per ongeluk in een hagedis.
«
»
10:40 De Smurfen
Een journalist besluit om Gargamel te gaan interviewen omdat er meer interesse is voor de krant.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas beseft dat de vakantie niet eeuwig duurt en hij wil mooie herinneringen bewaren. Hij droomt van een instant camera om deze mooie herinneringen te bewaren met al zijn vrienden.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nadat hij zijn vrienden naïef de vele prestaties van zijn vader heeft verteld, brengt Nicolas zijn vrienden op het idee om een confrontatie tussen papa en de heer Duval te organiseren.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina en Sharko doen mee aan een eierzoektocht op het eiland. Zig maakt van de gelegenheid gebruik om Marina te lokken met een groot gouden ei. Sharko beseft dit en probeert het ei te vangen voor Marina.
«
»
11:20 Coop Troep
Maggie's grote rode telefoon gaat over, maar de telefoonlijn wordt doorgesneden door een windvlaag. Terwijl een deel van de troep de beller probeert te vinden, probeert de andere groep de kapotte telefoonlijn te repareren.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo denkt dat hij een belangrijke historische ontdekking heeft gedaan tijdens een archeologische opgraving. Hij belandt in een bankkluis die het persoonlijke dagboek van Fizz bevat.
«
»
11:40 Ninja Express
Een nachtwaker in een museum is verbijsterd wanneer een Egyptische tentoonstelling blijft rondlopen, dus vraagt hij de Ninja's om een detective te leveren die het mysterie kan oplossen.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina roept de sardine fee om de met verf doordrenkte zolen van haar slippers schoon te maken. Maar door ze te wissen met een magische gum, geeft de fee de klappers de kracht om het landschap achter hen te wissen.
«
»
12:00 Imago
De inwoners van Zélos zijn in ijsbeelden veranderd door Glacifer, een wilde imago die even schattig als gevaarlijk is. Kemi probeert haar vrienden te waarschuwen, maar komt te laat: ze zijn al bevroren door het hypnotiserende lied van de imago.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Sasha keert terug om tweedracht te zaaien tussen de meisjes, die opnieuw ruzie met elkaar beginnen te maken. Maar zodra de betovering is uitgewerkt, beseffen de meisjes dat ze zonder reden ruzie hebben gemaakt.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Schildpad Tortuga verandert per ongeluk in een mini-schildpad en wordt meegenomen door een coyote. Het team gaat op een missie om de schildpad terug te brengen naar zijn ware grootte.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe en Ellis maken een krantje voor de bewoners van een rusthuis. Tijdens één van hun rondes ontdekken ze dat een aantal bewoners is bestolen. Tijd voor een onderzoek!
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas en Eden gaan stiekem een avondje feesten in een nachtclub. Maar het gaat allemaal niet zo gemakkelijk als ze gehoopt hadden.
«
»
13:40 De Hoppers
Om middernacht staat het tweede seizoen van de favoriete tv-serie van Arno en Daria online. Broer en zus spannen samen en bedenken een plan om van hun ouders toestemming te krijgen om 's nachts te mogen opblijven en de serie te kijken.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
14:15 Helden
De vrienden houden een rolstoelrace.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats gaat het spel in: een duistere versie van de villa. Kopieën van zijn vrienden zijn de tegenstanders. Sari is het spel ingezogen en is van uiterlijk veranderd. Enkel de gamekey, een handspiegel, kan haar terug in zichzelf veranderen.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
15:15 Coop Troep
Bertha schopt de kaketoes eruit nadat ze een film heeft gezien waardoor ze doodsbang voor vogels is geworden. Wanneer de Coop Troop arriveert, weigert ze Flo en Jo binnen te laten, dus is het aan de anderen om de missie te voltooien.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena de Groot en haar pleegouders Nora en Job Kleverlaan worden verrast door de komst van Benedict de Groot. Benedict is een gorilla en beweert familie van Lena te zijn.
«
»
16:05 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Deze week staat de sport van Diete centraal: boogschieten. Iets rustiger, maar wel een heel technische sport. Nabor, die moeilijk kan stilzitten, wordt op zijn geduld getest. Zeker wanneer er ook nog een speciale oefening met de ademhaling volgt.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Spring
Katrijn en Evi plannen een eerste date voor Pieter en Tien. Evert krijgt het weer aan de stok met Dizzy. Marie-France heeft een plan om Chantal te helpen. Chantal vindt het lastig dat Pieter en Tien een koppel zijn.
«
»
17:30 Spring
Het moment van de auditie is aangebroken. De vraag is wie zal Steve kiezen om in zijn nieuwe clip te dansen. Chantal heeft het er nog steeds moeilijk mee dat Pieter en Tien een koppel zijn.
«
»
17:50 Kapot gaan
Gloria neemt Average Rob en Arno The Kid mee naar Marche-les-Dames. Ze gaan kapot van de hoogte door te starten met een deathride, daarna beklimmen ze een kasteel en moeten ze via een touw veilig beneden zien te geraken.
«
»
18:00 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Thibaut Vervoort maakt deel uit van onze nationale ploeg 3x3 basket en verklapt zijn coolste trucje.
«
»
18:05 Nachtwacht
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
«
»
18:30 De camping
Lea beschuldigt Andrine ervan dat ze haar vrienden koopt. Heeft ze gelijk? Zijn de vrienden gekocht?
«
»
18:35 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Jackie en Geert kijken hun favoriete Science Fiction-reeks uit de jaren tachtig. Ze gaan er te hard in op, en verkleden zich als de hoofdpersonages. Het loopt helemaal uit de hand wanneer Jackie als hoofdrolspeelster Ragira Moonshine lesgeeft.
«
»
19:05 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips & tricks van Club Brugge-spelers Hans Vanaken en Cyril Ngonge.
«
»
19:10 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Nico vermoedt dat Lena haar herinneringen heeft teruggekregen, wat Claudine en Lena dwingt samen te werken. Isaac gaat naar Armando met een voorstel om zijn rol en die van Jeff samen te voegen.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de Golden Gate Bridge in San Francisco.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers