TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Plop en Pepijn maken ruzie en Pip vindt dit niet leuk. Met een listig plannetje maakt ze de twee ruziemakers aan elkaar vast waardoor ze hun ruzie wel snel moeten bijleggen. De vraag is of dit zal lukken.
«
»
06:00 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara gaat met Marx naar de bioscoop, maar ze weet niet hoe ze haar haar moet doen. In de toekomst kunnen kijken zou handig zijn. Ze komt te weten dat Lex een Toekomstfloepser heeft waarmee dat kan.
«
»
06:15 Heidi
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots.
«
»
06:35 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
06:50 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:20 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Daardoor wint Karen echter net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
07:40 Move On
Gloria is helemaal van slag wanneer ze David weer tegenkomt. Aurélie en Cas willen Freya terugpakken voor het opsluiten van Brave in de balletschool, door jeukpoeder in haar balletschoenen te doen tijdens de finale.
«
»
08:05 De Smurfen
Wanneer Gargamel eindelijk het dorp van de smurfen ontdekt, breekt de hel los. In het tumult belanden enkele smurfen samen met Gargamel en Azrael in een vreemde, nieuwe wereld: New York.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Zoon Jan heeft een nieuw lief. Slisse vindt het niet meer dan normaal dat Jan zijn vriendin aan de familie komt voorstellen. Melanie wil een goede indruk maken en zet op het menu konijn met pruimen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Scott en Charles behandelen patiënten met het syndroom van Glaskind en de verkeerde ADHD-diagnoses, Crockett leert de politiek kennen als hij de dochter van een chirurg verzorgt, Halstead en Hammer zetten hun ego's opzij om een patiënt te redden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Piet staat te popelen om niet één, niet twee, maar drie barbecue-avonturiers te begeleiden. Eerst duiken we de keuken in bij Siham, die samen met onze chef een zalm zal bereiden tot een smaakvol meesterwerk.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:15 Chicago P.D.
Terwijl het team werkt aan het oplossen van een dodelijke schietpartij in Burnside, realiseert Atwater zich dat hij een zeer persoonlijke band met de zaak heeft.
«
»
16:10 Superstore
Als Amy haar baby meeneemt naar de winkel, krijgt ze schoon genoeg van alle kritiek op haar ouderschap. Glen roept de hulp van Jerusha in. Garrett helpt Dina bij haar eerste afspraak met haar vriend.
«
»
17:10 Helden Van Hier: De Kust
Op de vliegbasis in Koksijde breekt een spannend moment aan. De luchtmacht plant een oefening om drenkelingen uit zee te redden met de NH90-helikopter.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
René verneemt dat het Katholiek Middenstands Verbond hem wil eren omdat hij en Magda al dertig jaar lang een middenstandskoppel vormen. Dat terwijl Magda bij André is ingetrokken en Hélène meer en meer bij René over de vloer komt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
De 25 leukste broers en zussen van VTM staan centraal. Kenji en Shania laten in 'Groeten Uit' zien dat ze de dansbenen van papa Sam duidelijk niet hebben geërfd. Daarnaast kibbelen de broertjes Lukaku erop los tijdens een persbabbel in 'VTM NIEUWS'.
«
»
20:30 De kotmadam
Victor is smoor verliefd op een Russische studente en het is wederzijds. De studenten vertrouwen het zaakje echter niet en ze moedigen Jeanne aan om een verlovingsfeestje te organiseren.
«
»
21:05 Camille - Magie: Live in Sportpaleis
In een avond vol 'magie en vuurwerk' brengt de CAMILLE haar grootste hits en nieuwste nummers.
«
»
22:40 Pippa
Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien.
«
»
00:20 Changeling
Een zoon keert na een kidnapping terug naar zijn moeder maar zij is er niet zeker van of hij wel echt haar zoon is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers