TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
07:40 Move On
Gloria is helemaal van slag wanneer ze David weer tegenkomt. Aurélie en Cas willen Freya terugpakken voor het opsluiten van Brave in de balletschool, door jeukpoeder in haar balletschoenen te doen tijdens de finale.
«
»
08:05 De Smurfen
Wanneer Gargamel eindelijk het dorp van de smurfen ontdekt, breekt de hel los. In het tumult belanden enkele smurfen samen met Gargamel en Azrael in een vreemde, nieuwe wereld: New York.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Zoon Jan heeft een nieuw lief. Slisse vindt het niet meer dan normaal dat Jan zijn vriendin aan de familie komt voorstellen. Melanie wil een goede indruk maken en zet op het menu konijn met pruimen.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Scott en Charles behandelen patiënten met het syndroom van Glaskind en de verkeerde ADHD-diagnoses, Crockett leert de politiek kennen als hij de dochter van een chirurg verzorgt, Halstead en Hammer zetten hun ego's opzij om een patiënt te redden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Piet staat te popelen om niet één, niet twee, maar drie barbecue-avonturiers te begeleiden. Eerst duiken we de keuken in bij Siham, die samen met onze chef een zalm zal bereiden tot een smaakvol meesterwerk.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
14:10 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Terwijl het team werkt aan het oplossen van een dodelijke schietpartij in Burnside, realiseert Atwater zich dat hij een zeer persoonlijke band met de zaak heeft.
«
»
16:15 Superstore
Als Amy haar baby meeneemt naar de winkel, krijgt ze schoon genoeg van alle kritiek op haar ouderschap. Glen roept de hulp van Jerusha in. Garrett helpt Dina bij haar eerste afspraak met haar vriend.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:10 Helden Van Hier: De Kust
Elke zomer verdubbelt de bevolking aan de kust van Oostende. Strandwachters, artsen, politie en brandweerlieden werken met man en macht om de kust veilig te houden. Het reilen en zeilen van deze verschillende hulpdiensten wordt gevolgd.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:20 Verschoten & zoon
René verneemt dat het Katholiek Middenstands Verbond hem wil eren omdat hij en Magda al dertig jaar lang een middenstandskoppel vormen. Dat terwijl Magda bij André is ingetrokken en Hélène meer en meer bij René over de vloer komt.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
De 25 leukste broers en zussen van VTM staan centraal. Kenji en Shania laten in 'Groeten Uit' zien dat ze de dansbenen van papa Sam duidelijk niet hebben geërfd. Daarnaast kibbelen de broertjes Lukaku erop los tijdens een persbabbel in 'VTM NIEUWS'.
«
»
20:30 De kotmadam
Victor is smoor verliefd op een Russische studente en het is wederzijds. De studenten vertrouwen het zaakje echter niet en ze moedigen Jeanne aan om een verlovingsfeestje te organiseren.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
21:05 Camille - Magie: Live in Sportpaleis
In een avond vol 'magie en vuurwerk' brengt de CAMILLE haar grootste hits en nieuwste nummers.
«
»
22:00 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:35 Pippa
Pippa en Glenn houden het na vijf jaar huwelijk voor bekeken. Ze willen scheiden, maar raken het niet eens over de verdeling van hun eigendommen. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien.
«
»
23:50 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
00:15 Changeling
Een zoon keert na een kidnapping terug naar zijn moeder maar zij is er niet zeker van of hij wel echt haar zoon is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers