TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:00 Vroege Vogels
In het Marsdiep komen de Noordzee en de Waddenzee samen. Honderdduizenden vogels, zoals de rosse grutto, zoeken er naar eten voor hun lange tocht naar het noorden. Zeehonden vinden er juist hun rust.
«
»
08:50 Valkenburg in de Geul
Al drie generaties bestiert de familie Laheij hotel Walram aan de oever van de Geul. Na de overstroming in 2021 is het hotel technisch failliet, maar van opgeven willen ze niets weten.
«
»
09:45 Ondertussen aan de Hofvijver
Minister Hugo de Jonge praat Splinter Chabot bij over de opgelopen kosten en alle gebreken die aan het licht zijn gekomen. Splinter bekijkt met architect Joep Mol hoe de nieuwe publieksentree van de Eerste Kamer eruit gaat zien.
«
»
10:45 Fryslân Dok
De erfenis van het slavernijverleden is ook in Friesland zichtbaar en voelbaar. Mensen vertellen hoe de geschiedenis van hun voorouders doorwerkt in hun leven, vaak verscholen onder de oppervlakte.
«
»
11:20 Het beste uit de Sociëteit
Filmmaker Kelly-Qian van Binsbergen, maker van de documentaireserie De afhaalchinees, en radiopresentator Mischa Blok, schrijver van het boek Mama Lee, over adoptie en de zoektocht naar je eigen identiteit.
«
»
11:55 NOS Tour de France 2024
Verslag van de 1e etappe. Een rit over 205 km van Florence naar Rimini.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:45 Nederland Zingt
Heel veel dingen in het leven zijn tijdelijk, maar in de Bijbel lezen we dat geloof, hoop en liefde altijd zullen blijven. Het grootste deel is de liefde. Juist in deze onrustige tijd mogen we daarover zingen en hoop uit halen.
«
»
19:10 EO Metterdaad
Als tiener niet naar school gaan, maar vrachtwagens wassen: het is realiteit voor Dancan uit Kenia. Zijn vriend Hussein kan daarentegen wel naar school, maar heeft hetzelfde werk gedaan. Hij vertelt over zijn toekomstplannen.
«
»
19:25 NOS Veteranendag
Nederland eert zijn meer dan 115.000 veteranen. Rechtstreeks verslag van het Nationaal Defilé in de binnenstad van Den Haag, waar ruim 5.000 veteranen aan deelnemen.
«
»
20:00 NOS Journaal 20.00 uur
Het laatste nieuws over gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en de weersverwachting voor de avond en de komende dagen.
«
»
20:25 BinnensteBuiten
Thea verbouwt alles zelf in de arbeiderswoning, chef-kok Leon laat de Belgische keuken zien en een oud ambacht in de BB-moestuin.
«
»
20:45 Erik Scherder en het nut van optimisme
Erik Scherder bezoekt de wedstrijd Ajax-Feyenoord en bekijkt met welke houding je zo'n wedstrijd het beste tegemoet kunt treden: met optimisme of pessimisme? Verder reist hij met vijf kandidaten af naar de Universiteit van Maastricht.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:05 The Capture
Inspecteur Carey is op jacht naar de verdachte. Het onderzoek wordt uitgebreid. Het gezinsleven van Isaac Turner begint uit elkaar te vallen. Tot hij iets op het spoor is.
«
»
22:50 The Capture
Zal Isaac Turner zijn digitale dubbelganger kunnen ontmoeten? Inspecteur Carey achtervolgt een nieuwe verdachte, en dat is niet zonder risico. Zal ze eindelijk ontdekken wie er achter alles zit?
«
»
23:40 2Doc
Portret van David Kostelijk en zijn Amsterdamse garage die hij na veertig jaar verkocht heeft. Terwijl De DS Keyzer wordt ontmanteld, vertelt hij over de kleurrijke geschiedenis van de garage.
«
»
00:30 De Nachtzoen
Het Bijbelboek Psalmen is muzikant Roeland Scherff in het bijzonder dierbaar. Helaas klinken de aloude melodieën, waarop men de indrukwekkende teksten zingt, steeds minder. Tijd voor verandering.
«
»
00:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
01:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers